-THE HONEYBUNCH GIVEAWAY BEST BIRTHDAY EVER!-

masa baca entry giveaway dari MamaHanz, Mama memang nak join... tapi disebabkan Mama nie sengal + suka tangguh-tangguh, maka hari nie baruuuuu nak buat entry...

itupun nasib baik MamaHanz remainkan Mama..

ikutkan tak susah mana pun T&C giveaway nie... just tulih entry pasal giveaway nie & upkan 1 keping gambar yang paling unik related dengan birthday anak kita.. easy peasy lah!!!

memandangkan Ryan baru je nak masuk 3tahun, so birthday dia pun baru 2kali kami sambut... & untuk giveaway nie, Mama pilih his 1st birthday bash..

memang Mama dah niat dari awal, insya allah kalau ada rezeki, memang Mama nak buat birthday bash & ajak kawan-kawan.. & kebetulan time tu, Mama dah start berkecimpung dalam dunia blogging, makanya, harus la diajak kawan-kawan blogging.. bukan takde kawan-kawan offline, tapi mostly depa nie takde anak-anak kecik.. tapi diajak jugak la...

birthday boy yang bernama Mohamed Raiyan Iskandar telah dilahirkan pada 21 Oktober 2007, tapi partynya dibuat pada 9 November 2008 (sebab Oct 21 tu working day dowh... hehe..)

anyway, mama super excited sebab invitation Mama disambut baik oleh geng-geng blogger... Mama memang dah budget, kalau betul la ramai yang turned-up, sure dah ala-ala majlis beramas mesra among blogger.... tengok-tengok memang betul pun... plus yang bestnye, sebab dapat jumpa kawan baru....

walaupun Mama tak dapat nak mingled/sembang lama-lama dengan tetamu, tapi bila baca entries depa, sedikit sebanyak Mama tau depa happy.. sebab in directly, depa pun dapat jumpa blogger lain jugak.. ala-ala santai gitu....

THE HONEYBUNCH GIVEAWAY BEST BIRTHDAY EVER!Mama pilih gambar nie sebab nak tunjuk muka blogger yang mai party Ryan..
hehe
...

ok, part cerita birthday dah habis... nie Mama nak cite lak pasal giveaway nie..

sedikit pengenalan tentang MamaHanz.. kalau nak tau, MamaHanz nie penyokong kuat breastfeeding, cloth diapering, baby signing & homeschooling (tengok header blog pun dah tau).. sat-sat, jangan terkejut lagi... & dia nie FTWM tau!!(full time working mom), ha!! dah leh pengsan dah!!!

so kalau ada apa-ape masalah related dengan breastfeeding, cloth diapering, baby signing & homeschooling, leh je terjah blog dia, banyak info dia share kat situ... she's very friendly tau...





ramaikan sponsor giveaway nie... antara hadiah-hadiah yang ditawarkan ialah vitamin kanak-kanak, supplement untuk kaum ibu, lampin kain moden (cloth diaper), voucher sesi fotografi, baju 'inner' khas untuk ibu-ibu yang menyusukan anak-anak, voucher restoran, wet bag, laundry cleanser, body scrub & lakaran potret.

THE HONEYBUNCH GIVEAWAY BEST BIRTHDAY EVER!
amacam, teruja tak tengok hadiah??? ape barang tengok je.... meh la join... sempat lagi nie, sebab giveaway nie tamat Mac15 2010, tepat 5.00pm (waktu Malaysia)..



2 comments:

Hanz said...

Salam Emma.Thanks for joining.Noted & Good Luck! :>

precious innocent said...

hanz: thanx!!!
nak p mandrem entry i kasi menang sat :P

-mama emma®-