-PACK ME LOVE WITH FOOD



ape kebendenye Pack Me Love tu? meh Mama nak cite..

masa Mama lompat-lompat si katak lompat blog (blog hopping daaa), Mama terjumpa la blog Pack Me Love nie.. masa baca tu dah teruja habis la.. sebab tak sangka pulak ada orang boleh terfikir nak buat biz macam nie...

apesal la Mama suka sangat pusing-pusing ayat nie??? hehe.. biasa la.. karangan mesti la ada unsur-unsur suspention sikit (ye la tuuuuu)

Pack Me Love love to share with you our special menu & it's suitable for Breaskfast, Party Snacks & Hi-Tea Session.. (dicilok dari blog asal)... dengan kata lain depa nie menyediakan service makanan berbungkus untuk sarapan pagi, snek party & hi-tea.. huhu.. teruja tak?

kalau tengok kat blog nie, memang banyak giler la pakej yang depa provide.. (cuma agak payah nak tengok, sebab bercampur dengan contest segala la.. tapi gasak la, as long as customer paham)...

kalau ada sesapa yang nak buat birthday party, boleh la contact depa nie.. sebab party snacks depa cun habis!!!

Get Fun Party with Noodle & Pasta

Menu :
Rich Fried Mee, Beef Bihun, Nak Prawn Kuew Tiau & Made Me Macaroni (10-12 paxs)


Price:
*RM 2/pack for simple breakfast pack
*RM35/rich ingredient tray

nak lagi best, team-up party pack nie dengan Jelly Drinks pulak...


flavor : apple, grape, strawberry, orange
price: RM1.5/cup (24cups/carton ) , RM60/2 cartons (min 2 ctns)
*diskaun untuk tempahan melebihi 5 ctns

sebenaq-benaqnya, Mama excited dengan service depa nie, sebab depa provide Nasi Lemak, tapi currently available kat KLCC area je.. mencik!!!

agak-agak meleleh tak ayaq lioq?


the truth is, Mama tak kenal pun sapa owner blog nie, so kalau ada apa-apa soalan, leh contact ely via elysuhaili@yahoo.com or 012-316 6131 (sms only)..

info yang Mama provide kat sini hanyalah secara ringkas je... kalau nak tau lebih lanjut, leh la singgah blog dia by clicking below banner...


additional... depa dok run contest 'Double Celebration Contest'.. kalau rajin join la... i'm not joining tho... hehe sbb malas nak jadi follower, boleh tak? :P


4 comments:

Zuhaini said...

oh.. ala-ala katering ye..?

precious innocent said...

zuhaini: ye kot.. tp kalau tgk quantity pack dia, xde la smp ratus2.. utk small occasion je...

cuma yg teruja tu, leh order nasi lemak dia tu... dah la nampak sedappp

Mommy Lyna said...

Free advert? Hehe

precious innocent said...

mommy lyna: free advert la kat sini, almaklum la blog x famous.. kalau dah famous mcm MSK, barula leh charge.. hehe