-DIAPER BAG HUNTING-



all this while, Mama menggunakan handbag Mama yang quite besar la jugak untuk memuatkan barang-barang Ryan.. tapi bila anak dah nak masuk 2 nie, Mama terfikir untuk ada bigger bag or diaper bag terus...

bila surf, mula la kuar yang cun-cun habis.. ada yang dah jual locally ie online & ada yang dari oversea.. & sah-sah la harga pun buat senak perut je...

DIAPER BAG HUNTING
gin & jacqie - local

DIAPER BAG HUNTINGDIAPER BAG HUNTING
babykits.com | fleurville.com | kalencom.com

DIAPER BAG HUNTINGDIAPER BAG HUNTING
oioi.com | kalencom.com

yg nie custom made, tp cun aaaaaa

DIAPER BAG HUNTING
ftbowtique.com |

memandangkan budget Mama bukan la tinggi Mama, kalau below RM100 tu kira ok lagi la... & ada few bags yang menarik minat Mama.. antaranya...

DIAPER BAG HUNTING DIAPER BAG HUNTING
from carter's

btw, sorry sebab Mama tak sertakan link online shoppe untuk bag-bag nie & harganya sebab harganya amatlah berbeza antara satu sama lain.. so it's unfair la kan untuk seller .. tapi, leh tanya personally kat Mama via ym sebab Mama suka kongsi-kongsi ilmu.. hehe

dalam banyak-banyak beg tu, Mama dah ada pilihan hati & kebetulan harga yang Mama dapat memang murah bangat aa.. sukaaaaa aaaa... Mama pun tanya la Ayahnye, cun ke tak... tapi tersangat la hampa sebab Ayahnye kata tak lawa!!! wa wa wa keciwa sungguh!!!! alasan dia, takde colour lain ke? so Mama explain la, ada dua colour je... then Ayahnye tetap kata tak cun... & dia kasi contoh bag yang lawa kat mata dia.....
DIAPER BAG HUNTING
copper/grey? cam x ceria aaa....

cun lagi colour yang nie....
DIAPER BAG HUNTINGDIAPER BAG HUNTING
Ayahnye cakap la, tak semestinya copper colour tu, tapi combination colour macam tu lawa la... nie balik-balik biru pink... nampaknye, tak tercapai la angan-angan Mama.. nak kene cari handmade diaper bag la jawabnye...

tapi masalahnya, ada ke yang nak amik custom order colour macam nie.. kalau ada leh suggest tak kat Mama?

pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

5 comments:

Nanak said...

oh, yg biru itu menawan hati ku..:p

precious innocent said...

nanak: biru carter's tu ke?

Queen said...

i prefer yang custom made tu...

takpun cari yang sandang belakang....ekekke

precious innocent said...

queen: leh suggest kedai yg cun x yg custom made tu?

i sandang blkg (backpack) nie kureng sikit kat mata... hehe...

-mama emma®-

nztaufik said...

assalam mama emma,

awak dah jumpa ke custom made untuk yg buatkan seperti colour grey+blue/copper/purple tu? kalau ada saya nak tahu jugak, boleh share? :)