-CONFIRMATION EMAIL-

Confirmation email: Your Nuffnang cheque is on the way!‏

Dear blogger,

Good news! Your cashout of RM 63.08 has just been marked as 'Sent' in our system, meaning the cheque is on its way. If you do not get your cheque within one month, kindly notify us, as cheques are only valid up to six months. All our cheques are sent via HSBC's Cheque Outsourcing Service in which after a year, all unclaimed cheques will be sent to Bank Negara. Claiming cheques from Bank Negara may incur administrative costs.

For queries or clarifications please write to our Helpdesk at http://helpdesk.nuffnang.com.my. Thank you.

[This is a computer generated email, please do not reply]

yeah!!!! ingatkan tak dapat.. kalau dah dapat cheque depan mata, nak tempek cheque tu pulak .. haha!!!

ala, jangan la kondem pasal amount tu, Mama budak baru nak belajar...


14 comments:

Nanak said...

emma,
at least ada..i takde..huhu..

!Nt4N said...

POYO LA KO NI..agak2 la nak tepek pun..kalo rm6308.00 nak gak terkeluar bijik mata aku ni!!

Zuhaini said...

wah.. tahniah! saya tak pernah lagi cash out :) duduk dalam tu diam2...

precious innocent said...

nanak: lama2 jd bukit.. i pun mkn btahun baru nak smp byk tu.. hehe

intan: sukerrr ah!!!! sibuk je ko nie.. :P... ala, nie kiranya motivasi utk diri aku sdiri utk mhasilkna entry yg berilmiah.. err, apekah?? (dah lama x pakai word nie..)

zuhaini: ala, zu tu suker sgt peram..tu sure nak simpan jd rm500 tu, cam la akak xtau...

Queenin Murni said...

haritu, sy pon ada cashout dlm 7+.++..

masa tu gatai2 klik, sebab igt nak tgk prosedur cashout dia camne. rupanya, sekali klik ja, trus cashout. hahaha!

even amount tu kecik, tp alhamdulillah la kan, mengarut2 kat blog, tp ada juga hasilnya. :)

precious innocent said...

queenin murni: kite hari tu tekan cash out masa bln jan tau.. lama giler...

wah, byknye nuffnang u.. jelessssss

azzamoro said...

i tgh kumpul2 nak beli breastpump..

precious innocent said...

azzamoro: ala.. u lain la, ramai follower... meh i congak utk u.. kalau nak beli breastpump, sure nanang u nak dekat rm5++ nie kan? lebattttt!!!!

p'na said...

wah.. congratz!!

pna berjangut.. update blog pn sekali sekala..hahahha

precious innocent said...

p'na: ala, cuba pina check nuffnang, silap2 dah lebih dr akak...

lin muhamad said...

akaknye payment tu up sikit jek dr sya.sya pn dpt ciput jek. :)

precious innocent said...

lin muhamad: janji leh click cash out.. otai nanang ckp, once dah cash, lg senang ada 2nd 3rd cash out.. hehehe

fakhruddin said...

Congrats!!!

precious innocent said...

fakhruddin: thanx!