-RYAN BERDARAH CAMPURAN-



a conversation via fb some days ago...

Mama's friend : emma, anak ko ikut muka sapa ek?

Mama : ikut muka dia la.. bukan banyak ikut muka hubby aku ke?

Mama's friend : takde la pulak... dah lain dah...

Mama : dia dah besar.. so dia dah ikut muka dia sendiri la....

Mama's friend : emma, anak ko ada darah mix ke?

Mama : errrkkk, darah mix? x paham...

Mama's friend : ye la.. hubby ko ada darah mix ke? sebab awat anak ko hensem sangat nie??? dulu gelap je.. la nie putih...

Mama : hahahaha (gelak panjang giler nie + a bit perasan).. dulu kecik lagi... standard la tu... la nie dah besar, so jadi putih la... hehe...

Mama's friend : aku tengok yang dia pakai baju kuning nie, hensem betul anak ko nie..

Mama: hehehehe... eee cop.. ko kata dia cam mix kan? mix ape wei? nak gak tau..

Mama's friend : entah.. mcm Irish kot....

Mama: hehehehe....

ye ye ye... again Mama poyo sebab share benda nie.. weiii... bukan senang tau orang nak puji anak kita tetiba macam nie...


RYAN BERDARAH CAMPURAN
tak sure gambar yang mana satu yang kawan Mama maksudkan.. tapi kalau dalam fb, nie je la gambar Ryan pakai baju kuning....

mereng tul Mama nie, takat puji hensem tu ape la sangat.. lain la kalau puji bijak mengaji ke, baca ABC ke eh, tapi Ryan dah boleh ikut ABC tu semua.. nanti la kepoyoan dilain hari takpe la dibanggakan.. tapi Mama peduli ape, blog Mama, suka hati Mama la.. wakakakaka

14 comments:

Zuhaini said...

oh.. ada darah mix.. patut la hensem! :)

lin muhamad said...

gamba yg dia tak pakai songkok tu kot.adala iras2 mix irish sket.hehe...

yatie chomeyl said...

memang Ryan ensem pon..btul ckp kwn akak tu, ada nmpk cam muka mix gitu ;)

Queen said...

owh...habisla bila mama emma sudah kembang setaman...
tapi ryan memang hensem..besar nanti hensem budak ni...
nama pun dah ala-ala mix gitu kan..ada class....ekekkekek

CuppyCakeMommy said...

nak booked buat calon menantu boleh?hahaha

precious innocent said...

zuhaini: la... mana ade... kitaorg melayu totok la...

lin muhamad: glup!! ye ke? kalau ikutkan, muka ala irish cam westlife tu kan? waaa.. hensemnye anak hakuuu.. hahaha

yatie chomeyl: hahaha... nie kalau cite kat Ayahnye, sure dia kata Ryan ikut muka dia.. cam la dia tu hensem sgt (eh, mmg la dia hensem, kalau x, xkan akak kawen dgn dia kan :P)

queen: wakakaka... cam tau2 je spetot i dah ttetas nie.. mintak2 la smp besar dia menten hensem.. xnak la kecik2 je hensem, bila besar sok, belemoih...

cuppy cake mommy: hehehe... boleh2... isi borang... (aik, dah tbaik dah nie, ala2 ahmad albab la pulak)

mama-syira said...

nama pun dah Ryan.sok ramai berebut...wow wee..

precious innocent said...

mama-syira: alamak, kalau mcm tu, yg dlm perut nie pun nak kene namakan Ryan jugak la.. Ryan jr.. hehe

aizuraawang said...

mmg hensem!!!

AeMieZ EzZanY said...

heheh...abg Ryan mmg encem.. aper kater abang Ryan tgk adik Ryan kt sini plak http://ameliashafer.blogspot.com/ .. heheh...nama dah sama.. silap2 muka pun samer...ramia org kata adik Ryan ni mix gak.. tp NO!..takde langsung!

zh-ena said...

mak maner yg tak happy bila ada org puji anak kita kak.emma

anak k.emm mmg encem :D

precious innocent said...

aizura awang: tau kan mama dia sapa? hak hak!!

aemiez ezzay: bulatnye pipi adik ryan... rasa cam nak kunyah je... hehe

zh-ena: asyik dok baca org puji anak depa, nak gak puji anak sdiri.. hahaha

Dayah said...

mix rawo tuu :)

precious innocent said...

dayah: rawo campoq irish.. kekeke