-NEED HELPS!!!-

calling shah alam people!!! sesapa yang ada info tentang landed house untuk disewa, TOLONG TOLONG TOLONG habaq mai kat Mama ye... tuan rumah Mama nak jual rumah yang kami duduk nie.. (bajet dlm RM700~800)

should we be panicked?
*dengan SweetieBaby lagi...
*dengan nak cari babysitter/nursery lagi (sebab Nenda/Atuk akan pindah Rembau hujung Feb2010...

ya allah, permudahkan la perjalanan hidup kami.. amin....


11 comments:

lia said...

kot ada aku roger ko...

precious innocent said...

lia: masyeh...

-mama emma®-

Anasfadilah said...

kak emma,seoaga Allah permudahkan urusan kak emma.InsyaAllah.

precious innocent said...

anasfadilah: insya allah dila.. insya allah... :)

Zuhaini said...

oh.. siannya. tuan umah bagi masa sampai bila..?

nanti kalau ada, saya habaq eh..

in the meantime, cuba cari di pakcik google.. hehehe.. sure ada! :D

tak pun, mai la duduk kat saujana utama ni! banyak umah sewa... dekat gak ngan shah alam (ikut puncak alam la.. ) ataupun Guthrie Hiway...

:)

precious innocent said...

zuhaini: mmg dok cari kat goggle.. cuma kalau ada reader yg dr shah alam, lg senang.. kot2 depa tau...

saujana utama? huh!!! jem tu kat area bkt jelutong!!!

Queen said...

nanti kalau ada will inform u..

precious innocent said...

queen: many thanx to u!!!

kakyong said...

semoga dipermudahkan urusan mama emma & keluarga... cabaran tahun baru ni.. Insya Allah, ramai kawan boleh mbantu ni...

mama bila due ?

Pinky Angel said...

kebetulan, dpn rumah i ada rumah sewa. tp tak sure la u minat ke tak.. umah lama dlm dkt2 20thn kot.. teres 2 tingkat dlm 1300sq feet. try call 0193123424.

Dia ada signboard gantung kat pagar for rent/sale. tak sure betul ke dia nak sewakan..sbb kdg2 dia nak jual je. Tp tryla kalo minat..

Alamat kat Jln Sg. Merab 28/28, Tmn Alam Megah, Shah Alam.

precious innocent said...

kyong: masyeh k.yong... emma due april lg.. huhu.. pening2...

pinky angel: hooo.. alam megah ek? nnt i tanya kat hubby dia ok x area situ.. masyeh masyeh!!!