- NAK AMIK NAPEH DULU -

subhanallah... ramai sungguh yang masuk contest kami nie... sampai 89 orang.. naik takut mama masa update name contestant.. hopefully nanti masa mama buat undian melalui random.org, takdak la yang frust ngamuk-ngamuk kalau tak menang...

nnt lepas lunch la mama buat undian tu ye.. nak masak kat cafe world dulu...

good luck everybody!!!


6 comments:

miera said...

nama kita tak der pun dalam senarai..plzz check yer..mana tahu klu saya terlepas pndang..hiii,hii

precious innocent said...

miera: nama awak dah masuk list, tp url salah pulak.. hehe.. kejap nak tukar...

kakngah said...

alamak.. nebes ni...

precious innocent said...

kakngah: sy lg la takut niue.. tu yg nak 'masak' dulu.. haha

yatie chomeyl said...

akak, dah nak basy homestyle pot roast tuh, cpt angkat ekekekeke

precious innocent said...

yatie chomeyl: sat sat!!! :D