- KEPUTUSAN CONTEST COPY PASTE -

tepat kul 3.00 petang, mama buat undian nie.. kalau tak caya, tengok printscreen kat bawah nie...

kasi nampak itu number (1 ~ 89)

jeng jeng jeng... so nie la pemenangnya...

number sudah keluar... 76


congrate to mama zhafran sebab menang contest simple nie... kejap lagi mama email ye...

thanx everybody for participating contest yang simple nie...


ps, sesapa yang berminat dengan hasil kerja kami leh hubungi kami utk booked.. harga RM50 je...


22 comments:

Fid said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa
kan aku kata aku tak menang kahkahkahkah

Queen said...

tahniah kat mama zhafran.......
kalau terasa nak mekap, pakai baju pengantin sekali lagi, boleh hubungi

Quiny Bridal - 0123857747

Kami akan memberikan harga istimewa kepada anda...

precious innocent said...

fid: dah ko x hembus2 kat nama ko.. xpa beb... cuba lg...

queen: beb, jd ke project kita tu? huhu

mama tisya said...

tahniah mama zharfan..die slalu bertuah kalo ada mr random ni tau....tkde rezeki ler nk photoshoot free...ehehheheh

emma , kalo berminat nk order sampul wangi,jgn lupa inform ye...

kakngah said...

tahniah....xkn 1 jek pemenang... mai la cabut 1 lagi.. hihihi!![x putus asa tu]

Hanz said...

Wah..bulan ni Mama Zharfan memang ong-lah! Congrats!

precious innocent said...

mama tisya: oh ye ke? tsgt la btuah dia tu.. hehe.. pasal sampul wangi tu.. insya allah ye.. hehe

kakngah: hehe... kalau bos kata on, sy buat 1 lg cabutan.. kalau x, kene terima la keputusan.. huhu

hanz: really? byk ke dia dah menang b4 nie?

mama tisya said...

emma..mama zharfan mmg sllau menang contest & kalo yg melibatkn mr random slalu la die bertuah..rezeki die

Wan Anie said...

mama zharfan ni selalu luck kan.. byk contest menang nih... anyway.. congrats yer

Hasnor said...

waaahh bestnya mama zafran...congrates yekk

mama zharfan said...

thanks guys
ala...bukan selalu lucky pun kalau lucky draw based ni...ada lah few times ;)

mama zharfan said...

anyway...my email :
suzie284@yahoo.com

photoshoot kena buat sebelum 26 dec...sbb i fly ke UK 26 dec ni...any date is ok for me, except 9-11 dec (pegi langkawi) and 19 dec (ada baby contest)...tu ajer ;)
thanks yer mama emma!!!

cAndLe iN tHe wiNd.. said...

x lucky tuk dpt photoshoot free..T_T
anyway.. taniah pd mama zharfan..
ehm..ape kata akk wat random tu lg skali..hehehe

precious innocent said...

mama tisya: hoh, ye ke? next time dia xleh masuk la contest cam gini.. hehe.. melawak ye mama zhafran..

wan anie: dia mandrem kuat kot...hehe

hasnor: hehe...

mama zhafran: i dah email kat u.. hopefully leh la selit2 time b4 u bjln jauh tu...

candle in the wind: errkk!! buat sekali lg? kalau biz kami bkembang, boleh la kot.. hehe

Queenin Murni said...

ala... takde rezeki lagi! hehehheh! :P

congrats mama zhafran!

precious innocent said...

queenin murni: ala.. xpe.. nnt cuba lagi k...

SOHO Mama said...

Oh SOHO Mama tidak ada rezeki kali ni..he hee..teringin jugak nak bergambar kat Putrajaya..dokek jo! Takpe, I still can hire you kannnnn..

precious innocent said...

soho mama: hehe.. boleh je hire i... u tau kan camne nak contact i...

SiTi said...

fUhHH...76 pUlaK...nApEr BukAn 67.?? HuhUHUhuHU

ApA2 Pun TaHNiAh UtK mAmA zHaFrAn

precious innocent said...

siti: xtau la.. cuba tanya mr random.org tu.. hehe...

nak hire kitaorg bbyr pun boleh jugak, xyah tunggu menang contest.. huhu

mama zharfan said...

just wanna express my heartiest gratitude for the lovely experience photoshoot @ PICC park, putrajaya yesterday...now can't wait to see the result!! ;)

precious innocent said...

mama zhafran: hehe.. thanx! glad that u like it.. best sbb ur family kasi full cooperation, nak2 zhafran tu.. hubby i ckp senang sgt suruh dia buat action mcm2!!