- *UPDATE* BAKING WITH LUV -

mama baru je start balik marathon khatam blog kawan-kawan dalam bloglist & mama terbaca backing session for kids by mummy munirah.. tapi mama dah terlepas, so gigit jari je la... plus, mama rasa sure ayahnye tak setuju nak kasi ryan masak.. hehe..

pas tu, dia tempek lak full story on the session itself.. wah!!! bestnye tengok muka anak-anak yang join session tu.. not only they had fun, tapi indirectly they learn about colours, texture, etc, dapat jumpa kawan-kawan baru... memang nampak seronok sangat!!!

“Sensory Development”

holding, pouring & mixing the ingredient


before & after

1 happy kid & her proud mother

bestkan?!.. nak-nak session nie akan disupervise oleh bukan calang-calang orang.. mummy munirah ada degree in bachelor of human sciences, majoring psychology!

mama hanya mampu drooling je...

then hari nie mama baca blog dia, & dia ada open another session!!! cis, terlepas la rezeki ryan.. sebab kitaorang dah full schedule dengan DBL, & ryan akan dijaga oleh tokmama tokdaddy.. takkan nak cancel pulak.. sebab memang dah janji awal-awal, lagipun nak kasi tokdaddy main puas-puas dengan ryan.. huhu...

tapi takpe la... hopefully next time mummy munirah ada open session macam nie...

oh, lupa lak.. kalau ada sesapa yang interested, leh contact direct dgn mummy munirah at info@tripletsplusone.com. ingat!!! limited sit je tau!!! huhu...


*UPDATE*

saje je gatal nak tempek logo product nie (designed by mummy farah).. hehe jgn marah aaaa....


8 comments:

lin said...

waaa bestla kak..tringinla nk join.tapi sara cm kecik lagi je...

precious innocent said...

lin: cuba la email munirah... akak rasa sara dah boleh belajar semua tu.. huhu

Zuhaini said...

hehe.. saya pun rasa alia kecik lagi.. hihi.. kang bukannya memasak! aktivitinya menjadi kepada "menjaga Alia di rumah munirah".. hahah :)

Sitisifir10 said...

bg ryan main dngan atoknya pun satu terapi yg baik kan?? huhuhu...

5577 said...

hi mama emma.. :)
siap tolong promote lg.. how nice of u..
sygnye u takleh join.. mesti best kalau u ada skali..

ps: logo i pun ada.. ahaks..

precious innocent said...

zuhaini: actually, alia x kecik la, sbb anak2 munirah baya alia je... lgpun, activiti depa nie more on learning, bukan memasak sgt... huhu

sitisifir10: hehe.. itu terapi yg baik utk tokdaddynye... huhu

5577: i mmg baek, u xtau lg ke? haha...
alamak, lupalak nak letak ur link kat logo tu.. sat aa nak update.. huhu

lailasani said...

kalaulah dekat2 saje, buleh gak damia join.

precious innocent said...

lailasani: ape kata laila yg organize session mcm nie.. hehe