- ANOTHER SESSION ON BAKING WITH LUV -

just nak inform, mummy munirah akan buat another session untuk session mari memasak..



leh baca kat sini kalau nak dapat gambaran ape benda la session mari memasak nie.. huhu

date: 26th Dec(sat) ~ 10am & 27th Dec (sun) ~ 3.30pm

coach: mother to mummy farah who bake beautiful train birthday cake for the mummy munirah's kids

contact: info@tripletsplusone.com

price: RM130 (& u will get tailor-made apron from okinokiyo & light refreshement. oh! not forgetting photos taken will be given in a spiral bound album!! cool kan?!!)



cepat!!! ada 6 seat je lagi...

btw, ibu mai pun akan ada jugak... kot-kot la ada yang berkenan dengan layered skirt ke, pants ke, or dresses mcm yang nasya pakai.. mayb leh order trus.. huhu..

some of the products


4 comments:

Little Mama said...

mama emma, 3 days ago i dah sign-up izzah for this coming 26th 10am baking session.. yuhuuu! *mak yg terlebih excited*... ha..ha

precious innocent said...

little mama: hehe.. ye la, masa kita dulu mana ada benda2 mcm nie kan? kalau anak i gegirl, i paksa jugak ayahnye enrol session nie, nie boboy, payah sikit nak convincekan dia tu.. huhu

Zuhaini said...

wah.. bestnya la hai... :) teringin nak tgk alia memasak.. hihihi :)

precious innocent said...

zuhaini: ape lagi, enrol la... ada tmp lg tu.. huhu