- LATEST PIC OF MAMA -

just now Mama tanya Ayahnye, ada tak ambil gambar Mama kali nie (2nd pregnancy).. tapi Ayahnye kata yellek.. Mama pun taktau, ngape Mama kurangg sangat bergambar, kalau bergambar pun, sure Ryan je yang lebih.. huhu, takpe la, anakku kan hensem! haha...

so, mama nak berterima kasih kat UmmiNannoor sebab sudi menempek gambar Mama & peyut Mama yang cute nie.. Picca was taken during our DBL session with her.. Super Fun!! Sebab Tasneem lari macam tak cukup tanah!! hehe.. energetic tul Tasneem nie.. which remind me of Ryan...

geram tul kat Tasneem! geram kat rambut dia.. geram kat gown dia.. geram!!!!

ya allah, mintak2 la adek Ryan nie gegirl!! ye ye, Mama kemaruk gegirl...

sorry ye MamaEna, tak cilok pic from your blog on our session. ngeri tengok wajah selebetku!!!

as for my pregnancy, so far so good.. perut pun dah start membesar (tapi pelik awat kat gambar atas tu cam kecik je? hmm ilussion la tu).. semalam, area tulang belakang Mama sakit sangat... seingat Mama, Mama start sakit area belakang a bit later masa Ryan dulu.. sah-sah perut Mama over besar dari time Ryan dulu.. adoyay...

baby (nak address ape ek kali nie? SweetieBaby? dulu, Ryan Mama panggil dia SugarBaby.. hehe) pun dah start gerak-gerak.. Ayahnye dah leh rasa.. tak sabar nak tunggu kicking time pulak.. nak kasi Ryan rasa pulak.. hehe.. camne la expression muka dia ek, tetiba ada rasa kicking nie? hehe...

so far, kaki, muka semua takde bengkak lagi.. hopefully camni la sampai waktu bersalin macam Ryan dulu.. senang nak menten.. hehe...

..................................

alamak, suddenly went blank la...


8 comments:

mummy_ayu said...

wah baby dah start geraks....semoga ryan dapat adik girl..amin!! and semoga semuanya selamat..amin!

Zuhaini said...

cantik la tasneem.. :)

alahai comel mama ryan.. belom nampak lagi tummy nya.. hihi.. da brapa bulan da..? 3..?

lin said...

kak emma...cumelnye perut...hehehe...baby sihat ke? ni geram2 kt tasneem tu kenan nk sgt baby girlla tu eh..hehe..

precious innocent said...

mummy ayu: masyeh sbb tlg aminkan sama.. hehe

zuhaini: cutekan dia!.. akak dah 5bln la zu.. kejap je kan?

lin: haha!!! tau xpe!

Aleyn said...

Wah...tak lama lagi Ryan nak dapat adik....mesti ryan akan jadik abang yg baik pada adik dia....

oh yer..adik Ryan nanti pun mesti cute cam Ryan...

precious innocent said...

aleyn: adek ryan x cute.. dia jelita (mood nak dptkan gegirl)

yatie chomeyl said...

slim lagi akak...x besar lg bumpy perutnya ;)

precious innocent said...

yatie chomeyl: itu hanya ilusi gambar je.. huhu...