- DBL 1ST JV PROJECT-

masa Mama buat Contest CopyPaste hari tu, tak sangka pulak yang ada diantara participant yang berminat nak buat Join Venture (JV) dengan DBL. Kami memang bersyukur sangat, ye la.. rezeki kan.....

anyway, nie new pakej yang DBL tawarkan, sesuai untuk mereka yang nak bajet pre-wedding shoot... (kalau untuk memori wedding anniversary pun boleh jugak, kalau nak gedix-gedix pun boleeeeee)


Pakej B - RM300
* pre-wedding photoshoot
* 1-2 hours
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya

t&c
* booking - RM100
* photoshoot day - RM150
* hand out CD - RM50


untuk yang nak tau, JV mama nie antara Quiny Bridal & Eyelicious Make Over.. senang cite, DBL provide perkhidmatan photoshoot... Quiny Bridal sediakan gown/blazer & Eyelicious Make Over sediakan perkhidmatan mekap..

sesapa yang berminat dengan perkhidmatan depa nie, leh la berhubung dengan depa terus.. please take note that harga stated here mungkin berlainan sikit dengan ape yang mereka tawarkan, sebab ini harga JV! hehe...

jom tengok contoh baju & hasil mekap nak? gambar photoshoot takyah la kot kan? sure dah muak.. hehe

******************************

gown/blazer collection by Quiny Bridal



gown1 - size S

gown2 - size S

gown3 - size M

gown4 - size S / blazer1 - size M/L (only the black blazer)

gown5 - size S/ blazer2 - size M/L (full set)


kalau ada sesapa yang berminat untuk dapatkan lain-lain perkhidmatan dari Quiny Bridal, bolehlah berhubung dengan :

Nik
(M) : 012-3857747, (E) : nikhakimah@yahoo.com
Dzul (M) : 012-6818004, (E) : dzuly_na@yahoo.com

QUINY BRIDAL ENTERPRISE 001872656-D

G-10-20, Blok G,
Pangsapuri Pelangi Ara PJU 6A,
Jalan Teratai PJU 6,
Damansara Utama,
47400 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan

******************************
make -up collection by Eyelicious Make Over

kalau ada sesapa yang berminat untuk dapatkan lain-lain perkhidmatan dari Eyelicious Make Over, bolehlah berhubung dengan :


Rina (M) : 012-2719521, (E) : hasrinarosli@yahoo.com


sorry kalau ada yang dah muak dengan cite DBL nie.. tapi nie la caranya mama nak buat promo biz mama.. please support us ya....



8 comments:

Zuhaini said...

oh.. menariknya!!! tahniah ya, DBL dah mula mengembangkan sayapnya! :)

*teringin nak buat photoshoot, tapi mr hubby pemalu.. huhu :( nanti lah, some day.... :)

precious innocent said...

zuhaini: masyeh.. hopefully ada la yg tsangkut.. hehe..

* la.. apsal nak malu pulak? natural je cara amik gambar dgn kitaorg.. kitaorg bukannye amik gambar pesen serius sgt...

Pinky Angel said...

salam.. menarik nih.. mmg ada dlm plan mau amek gmbr2 gediks tp bila tgk package gown yg ada, terbantut niat sbb takut gown tak muat. kena kuruskan badan dulu.. mau kurus..mau kuruss

precious innocent said...

pinky angel: u size ape? kalau u betul2 interested, leh call i or quiny bridal utk fitting..

Queen said...

betul2...kalau ramai yang request for L size..i'll provide new gown for u dear!....NEW GOWN tau!....

precious innocent said...

queen: sabo2.. jgn beli lg gown.. tgk pmintaan.. hehe

Pinky Angel said...

woww!! serious??? i dah bookmark quiny bridal. will contact them sooner or later. hehe.. I tatau size apa, tp rasanya bontot suda makin melebar lately ni. hahahaa...

precious innocent said...

pinky angel: haha... bum2 i pun mcm dah melebar nie.. i bet quiny bridal will give u d best price in town!