-RINDUNYE KAT DIA....-

hari nie mama x balik lunch kat rumah nenda mcm biasa... meaning mama xde la main² dgn ryan mcm biasa...

b4 nie, tujuan mama balik sbb nak lunch free nak hantar ebm, tp this few days ebm mama merosot tahap gaban (will blog about this some other time)

sudahnye... kul 3pm mama rasa rindu sgt2 kat ryan.....


ryan tunggu mama ke?


8 comments:

CuppyCakeMommy said...

mestilah ryan tunggu..

Jua Zulkef said...

ryan tunggu nenen mamaaaaa

p-na mama oja said...

cam dah besar je ryan..hehe ensem gitu..

syok la akak dapat balik ari2 tgk anak.. jeles arr... sy klu jumaat sempat la..

precious innocent said...

cuppy cake mommy: hehe.. harus la.. xkan nak tunggu santa lak kan?

jua zulkef: haha... tau xpe...

p-na mama oja: ha, nie leh comment nie, weng la kat ofis pina tu...
ala, kat rumah kat leh jumpe... huhu...lgpun, quality tu better dr quantity...

Zuhaini said...

aiya! hari-hari jumpa pun rindu ka..? kalau kena gi outstation sure lagi rindu neh.. hihi :)

precious innocent said...

zuhaini: mmg dah rutin weekdays nie lunch time balik tgk dia.. so bila 1 hari skip, jadi demam kura2..

outstation? xmoooooo :((

sya said...

hmm, berpisah sekejap je pun, memang rindu kan? :P

precious innocent said...

sya: nie la penangan anak yg comel... :f