-MYBLOGSALOON-

1st of all, mama ada update latest layout kat MBS.


blog anak | blog ibu


2ndly, mama nak mintak maaf byk² kalau ada antara customer mama yg rasa mama siapkan order dia lambat... & mama x kisah kalau nak cancel order.. cuma mama mintak bgtau mama lebih awal.. tu je.. mama x kecik hati pun...

rezeki masing²... & mama syukur sbb rezeki utk ryan ada tiap2 bln (sbb income MBS mama masukkan trus dlm akaun ryan).. alhamdulillah..

mama rasa mcm nak buat giveaway la jugak.. tp utk layout blog.. ada yg setuju ke??


10 comments:

Hanz said...

Dengar jer contest cepat jer Hanz yerk?contest layout tu camner yer? :>

Dayah said...

setuju..sokong aje apa2 giveaway pun
cepat btul Hanz komen.. :)

precious innocent said...

hanz: mcm yg emma buat la nie, total makeover for free.. cuma x decide lg ape t&c nye.. & brp column layout tu.. huhu...

dayah: haha, nampak giveaway cepat je korang nie kan? hehe, emma pun mcm tu gak..
:s

lin said...

sya setuju sgt2 kak..hehehe...

Zuhaini said...

menarik tue! kami nak kena sumbang apa ya.? idea ka..? :)

precious innocent said...

lin: ape yg lin setuju tu? :))

zuhaini: hoo... buat masa nie x perlu sumbang ape2.. akak cuma nak tau ada yg setuju giveaway nie ke x... nanana

yatie chomeyl said...

setuju jugak...cepat2 angkat tangan tinggi2 tanda setuju, siap angkat tgn baby SN sekali hehehhe

precious innocent said...

yatie chomeyl: haha.. kesian baby SN kene dera.. tpkan, awat x ramai je yg respon kat entry giveaway nie ek?? minority je kot yg nak.. huhu

mama_alifsarah said...

nak..nak.. jangan tak buat tau!

precious innocent said...

mama_alifsarah: hehe... insya allah.. kalau x mai sengal, ada la giveaway tu..
:D