-BILA DIRI DAH KURANG SENGAL...-

... maka harus la marathon khatam blog kwn².. salahkan fb sbb mcipta farmville & farmtown yg sgt addicted tu... hampeh tul!!!

niat dhati mcm nak blog pasal few tutorial, tp x sure ade ke yg nak baca? hmmmm

hai ryan, nak amik alih tugas update blog ke???


15 comments:

Jade said...

tidak dinafikan.. mmg sgt addict bermain game farmtown n farmville ;p

precious innocent said...

jade: kan kan!!! camne nak buat ek??? blog i nie dah mcm bsawang dah.. huhu...
:@

Pinky Angel said...

tutorial apa? saya sudi baca. lgpun bagus gak kalo kongsi2 ilmu ni kan? kan? hehe..

yatie chomeyl said...

sebab tu saya sedaya upaya tak klik itu invitation untuk join farmville & farmtown. mmg la terasa agak kuno tak main games tu, tapi memandangkan nak jaga dak kecik ni pon takdan, macamana lah nak menternak pulak yer kui3x

saya angkat tangan tinggi2x dua2 belah tangan..nak baca..nak baca entry tutorial hehehe

precious innocent said...

pinky angel: alamak.. i rasa mcm ada hutang tutorial dgn u je.. sorry sgt².. tp susah la nak cari tutorial utk classic layout nie...

ala, u upgrade je la.. :f


yatie chomeyl: akak nie kes tjebak la nie.. kalau dulu 1bln leh kira brp kali bukak fb, la nie tiap ketika sure nak tgk fb... nak2 akak dah add yahoo widget utk fb, mmg lg sengal la.. haduhai!!!

nnt akak pikir tutorial yg mana dulu nak share dgn kwn².. huhu

sya said...

hehehe, nasib baik FB tu sekadar ada je..
ada jugak yang suruh2 join farmville tu.. tapi, tak berani nak start.. hehehe

precious innocent said...

sya: jgnla sya mula.. kang jg mcm akak kang.. nyesal x sudah.. makanya blog bsawang.. huhu
:$

Hanz said...

oh..sesekali x nak main game2..takut addicted! LOL

Join-lah contest emma yg bf tu...me kalau dah boring tak tahu nak update aper kat blog, jadi rajin buat entry contest...

Setuju ngan Yatie pasal tutorial!

precious innocent said...

hanz: i nie kan hanz, idea mengarang tu agak semput la lately.. tu yg sangap je blog nie.. kalau nak tau, entry kat atas tu la entry i yg paling kontot selama i bblogging.. sangapnyeeeeeeeee...

insya allah i akan buat tutorial... jom tlg i seru mood mengarang.. huhu

Noy said...

same here...dah tak berapa addicted to blog lagi..mmg fb PUNYA PASAL..HEHEHE

precious innocent said...

noy: calit sikit!!! sgt x best kan?? :$

hafizah hamid said...

emma...ade kah ini semua salah fesbuk???? hehehe...

precious innocent said...

hafizah hamid: YA YA!!!! SALAH FESBUK!!!! x(

errr.. tp xkan nak boikot pulak kan? ngeh ngeh :s

littlemama said...

mama emma, kongsi aje apa-apa tutorial, mesti ada yang baca punya!

precious innocent said...

littlemama: insya allah.. & i pun dah tempek my 1st tutorial kat new entry... hopefully ada la yg paham..