-PERSONALISED BABY BIRTH POSTER-

masa kelahiran ryan diraikan dulu, semuanya was sponsored by tokmama.. huhu.. bukan dpinta, tp tokmama & tokdaddy dah bniat.. so x baik dtolak kan?

blogger-emoticon.blogspot.com

so, kalau dah disponsor, makanya mama xde la boleh kasi pdpt sgt.. but i'm not complaining, sbb alhamdulillah, semuanya bjln dgn cantik.. insya allah xde cacat cela... cuma majlis tu xde la hip.. hehe..

errrk... ape relevannye dgn next sentences nie???

anyway, while reading her blog, mama tbaca la pasal poster yg dia buat utk her cute daughter.. lawa sgt²!!! kalau la mama tau benda nie awal², leh pakai masa majlis marhaban & cukur rambut ryan tp kat mana pulak nak tempek frame tu?.. ho.. xpe², next project boleh diaplkasikan...
 
 this's was for her daughter...

 
yg dah selamat dgantung kat dinding...

kan mama dah kata cantik!!! la nie percaya x?.. well, if ur looking for new fresh idea for ur babyroom (mama tau, mommy lana is preparing for haiqal's rite?), mayb leh cuba contact mama lisha.. insya allah she can customize it...
ala.................... kalau bukan utk anak sdiri pun, leh je kasi as pressy for newborn baby kan? nie balik2 hamper baju yg same dr anakku, haha !!

so, click kat banner bwh nie to order urs!!!


spread the love




8 comments:

azzamoro said...

bestnyer,...teringin nak ade poster cam neh.. tp anak sendiri pun takde bilik lg. menumpang kt bilik mak bapak dia. hehe

precious innocent said...

azzamoro: lawakan? ryan pun still co-sleeping dgn kitaorg.. tp mcm teringin je nak buatkan? xpe aa, leh kiv.. hehe

Zuhaini said...

oh cantiknya! ;)

*saya ingt mama emma nak buat bisnes buat poster.. hihi :)

precious innocent said...

zuhaini: xmo order 1 ke?

*x tfikir lak hari tu biz nie.. hehe.. xpe la, xnak la kacau biz org.. lgpun MBS tu pun dok semput² lg.. hehe

lisha said...

thanks for reviewing my little business blog :) probably i should design one for free for you since you put up a free advertising for me. it's the least i could do. email me the details ok, mama emma?

precious innocent said...

lisha: i luv ur product.. lain dr yg lain.. sbb x penah tgk lg org buat kat mesia nie.. (jgn banding dgn overc la kan?)

hehe.. segan la pulak nak kasi details kat u, sbb i review suke2 je.. tp dah org offer... sengal kejap.. haha..

btw, dah ada customer ke?

lisha said...

takyah sengal. hahah. just give me the details. introductory offer lah kiranya. sebab dah start ada customers dah ni. cuma tak menang tangan jap since im quite busy with work these past few weeks. thanks a lot for your recommendation.

precious innocent said...

lisha: insya allah i'll give u d details... thanks a lot ya!!!