-PEEL YG DOT DOT DOT-

ryan oh ryan.. awat la buat perangai gini???

bukannye ape... mama suka sgt time ryan nak bf dgn mama.. kalau nampak mama je, nak bf, walaupun nenda ckp ryan baru je lepas minum substitute milk.. mama cukup suka, sbb meaning ryan still x lupa dgn susu mama nie...

tp perlu ke minum susu mama sambil tgn sebelah tu meraba2 nip mama?? haduhai, lucy sungguh mama hari nie.. tp, kalau x tulih sini, nnt ryan xtau mcm mana perangai ryan mcm kecik²... kalau takat pegang biasa xpe la, nie siap gentel.. kekadang tu siap kutil²... sakit tau x ryan buat mcm tu...

ryan tau x mama malu? kalau kat rumah kita xpe la.. nie kalau kat luar... nasib baik leh cover pakai nursing cover yg mama menang hari tu (uh, x snap lg pix.. sorry ye mama dila...)

mentang2 la ryan nie comel, kalau x .... isk isk!!


15 comments:

Jua Zulkef said...

haaa...faris pun gitu ah. sambil bf sambil menggentel. selagi tak gentel, mmg tak tidur le jawabnya. tapi lepas weaning ni, hobi dia masih sama. gentel juga. tapi selak baju i atau papa dia untuk gentel lubang pusat kami. baru boleh tidur.

precious innocent said...

jua zulkef: gentel lubang pusat?? wakakaka!!! giler lawak!!!!

i saje je kekadang penaya ryan, time dia syok dok cari point nak gentel, i suke ke cover nenen i.. pas tu sure dia hentak² kaki kekonon protes.. sabau je la...

azzamoro said...

cute gile. tp mmg seganla if kat luar. mcm tgn menggentel nak carik siaran radio..hehe

precious innocent said...

azzamoro: tepat sekali!!!! hehe... kalau org yg x biasa, sure pelik tgk perangai budak cute nie.. hehe..

yatie chomeyl said...

agaknya baby boy mmg cenggitu ye k emma. baby SN yg kecik ni pon dh pandai nk pegang B yg sebelah lagi time bf uhuhuhu..nsb baik kecik so org x perasan lg.plus, nsb baik yatie pon mng NC dari dila dulu hehehe..leh cover line

Dayah said...

samala perangai dgn Shukrina..kkdg kalau kuku dia panjang skit..sakit yg amat..kita pulak yg jerit soh dia lepaskan ...

cepatlah pose dgn NC tu...

mommylyssa said...

lyssa pun suka meraba!! i tepis dia gelak jer...

azizwan(dot)com said...

hahaha.. kata mereka yg tak berapa nk bijak pandai la kan, ini semua adalah disebabkan oleh 'pembawakan' org tua semasa baby masih dlm perut atau sewaktu proses persenyawaan. that's mean, faham2 sendiri sudey a.k.a KANTOI. hahahaha.. lari...

precious innocent said...

yatie chomeyl: wah!! cepat betul baby SN buat mcm tu, ryan dah besar2 nie baru mai angin nak buat mcm tu.. tp ok la, hopefully, dah besar nnt dia x buat mcm tu, tbalik dr ryan nie.. huhu


dayah: ouch!!! i dah byk kali mjerit kat ryan.. yg hampeh tu, mamat kenit nie boleh gelak pulak.. ingat i memain.. sabau je la...
nnt i posing dgn NC, sila la bsabar ye.. hehe


mommylyssa: i x penah tepis, tp selalu gak cover boob i.. lepas tu meronta2 kaki dia tunjuk protes... kecik2 dah pandai, geget kang telinga tu... huhu

azizwan(dot)com: aaaa... ideologi yg xleh pakai ye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sya said...

hah, sama lah darwisy.. kalau menyusu, segala benda nak digentelnya.. yang sebelah tu memang mama dah tutup awal2, sakit ooo...

tapi, dia duk cari benda lain, siku ke, engsel jari jemari ke... apa2 je lah asalkan engsel.. kadang2, kaki dia pun naik sama.. huhu

precious innocent said...

sya: haha... mmcm kan perangai depa nie? engsel ok la.. tu cik jua kita tu, anak dia ligat korek lobang pusat.. comel!!!
x(

azizwan(dot)com said...

ya ke idealogi yg tak boleh pakai? cam tak caya jer aku. huhu.. takpe, nanti aku tanya kat ayah ryan ek. hahahaha.. larik ke angkasa lps :~

precious innocent said...

azizwan(dot)com: sila la tanya dia.. huhu
:x

yaya said...

adam pun sama.....

precious innocent said...

yaya: hi5 sikit... :$