-NEW HELPER IN D HOUSE-

mama & ayah syukur sgt, sbb kami ada helper baru..

walaupun dia nie xde la rajin sgt, sbb suka sgt ngular.. kejap2 lari tgk tv.. tp mama & ayah x kisah... sbb semua suruhan kami dia buat tanpa tentangan....

x caya???

amaran!!! vid nie agak pjg...




18 comments:

mayra_solace said...

cutenya ryan..xpaham budak2 nih kan?apsal la suka bebeno main penyapu. Aulia kt umah ni pantang nampak penyapu excited je! kang dh beso2 suh sapu sampah malas la plak kot huhu..

::Umi Sufira:: said...

ahaha..lawaknya helper baru mama tu yek..suka ngular macam yang mama cakap tu..kekeke....BTW, so cute..samalah ngan Sufia pon sibuk semua nak buat..orang sapu dia nak sapu orang vacuum dia nak vacuum..bersihnya tak jugak..kekeke..

a wife, mother and an employee said...

alalala..cute sangat..tersengih tengok the vid. sangat obedient. siap sempat take a break p inati2 tengok tv..hahaha..
bagus ryan ni..boleh buat calon menantu :P

Rai said...

hehe..musim helper suka ngular kot..SIL punye helper pun suka ngular..haha..lahai..comeinya Ryan duk menyapu..Tunggu Aqil besa sikit esok, rajin tak nak tolong ibu dia..

Mrs Noba said...

hehehe..chomel!

precious innocent said...

mayra_solace: jgn la time kecik je depa rajin, bila dah besaq sok memain buat hal sdiri udah la... mintak2 smp besaq depa rajin kan...

umi sufira: haha... setuju sgt tang 'bersih' tu.. tp xpe la.. kecik2 dah ada sifat pbersih.. hehe

a wife, mother and an employee: errrr.. calon menantu??? hehe... asrar nak dpt adik gegirl ke?? :P

rai: hehe... tunggu la aqil besaq sikit ye.. entah lebih dr nyapu dia leh buat...

precious innocent said...

mrs noba: yep.. ryan mmg comel.. scomel mama dia.. wakaka!!!

!Nt4N said...

tu menyapu daun ke memukul daun??

!Nt4N said...

eh aku nmpk kucing la!!

kucing tu mst kata dlm ati "apa la budak ryan ni wat dari tadi, menyapu ke mengecat?

precious innocent said...

intan: tu nyapu daun pesen baru.. daniel x tunjuk kat ko ke?

kalau ko nak tau, dlm hati kucing tu dok bsyukur, "nasib baik la 'dak ryan nie x nampak aku, kalau x sure dah kene pelekung dgn penyapu tuh!"

achee_b165 said...

heheh...lwk la ryan nie... kucing tu sure tgh cuak tuh..

oja pn rajin gak...rajin sepah..kekek!!

precious innocent said...

achee_b165: hehe..sepah2 tu ryan dah lama master dah!!!

achee_b165 said...

wah..akak letak banner p-na! terharunya! tq yer.. sy mak budak bru blajar...heh!

precious innocent said...

achee_b165: ala.... promote free je... :P

yaya said...

comel bangat!

precious innocent said...

yaya: hehe....

luna said...

hhahahahah...sakit perut aunti sue gealk...
amboi pandainye mengular....
kekekekekkekeke
chomelll
seriusss

precious innocent said...

luna: dia lah budak ngular yg paling comels... kekeke