-NUFFNANG MAMA-

call me poyo, tp Nuffnang Mama dah RM54.98!!! haha, serius pocoyo poyo!!

eleh, orang lain dah ratus-ratus cash out, nie baru rm50 pun dah kecoh cam nak pecah dunia... lantak la.. blog Mama, suke hati Mama la nak tulih ape!!

tangan Mama dah tergedik-gedik dah nak click 'cash out my earnings', tapi otai pesan, tunggu sampai hujung bulan.. mana la tau, kot-kot ada lagi balance CPC (Cost Per Click) campaigns, yang mana 'berlainan' dari team Nuffnangers yang teruk kene 'hentam' tu...

Mama taknak la ulas pasal team klik-klik Nuffnang nie, tapi kalau nak tau, leh baca dr entry MommyLyna... rasanya dah cukup complete dia ulas...

Mama pun dah tak ingat camne leh terjebak dengan Nuffnang nie.. Mama registered dengan depa pada 30 May 2008.. tapi yang pastinya, memang pasal duit la.. hahaha!!!!

pergh!!! almost 1year baru leh cash out, huhu.. tapi tak heran jugak la.. sbb previous entry Mama pasal Ryan je... pelan-pelan baru Mama tambah modal entry.. hehe...

agak-agak kalau Mama buat ticker untuk cash out tu, tambah-tambah poyo tak?



11 comments:

Queen said...

poyo..memang poyo (padahal jeles sebab tak dapat banyak tu..sob sob)...
ahahhahahaha...

congratz la emma..pasni tolong klik2 i punyer plak eh....jeles nieyh..haip haip..

yatie chomeyl said...

ekke siyes ke nk wat ticker tu akak? kui3x

iEn said...

hoho congrats! ien masa first time pon lebih kurang mcm jumlah mama gak.. mesti lah seronok.. ien pon nak tunggu cashout hujung bulan ni. congrats again :D

kakyong said...

ok lah tu.. at least ade gak income hasil berblog.. :)

precious innocent said...

queen: err, i x amalkan klik2 tu.. u leh baca link yg i kasi tu...

yatie chomeyl: hahaha... boleh x?

ien: alaaaaaaaa.. ien dah otai.. akak baru lg..tu cash out yg keberapa kali la agaknye ek?

kakyong: haha.. hopefully, 2nd cash out double la dr yg nie..

.D d L a L a. said...

didee dapat duit pun sebab menang contest. kalau nak harap klik2 raanya dua tahun lagi pun belum tentu boleh cash out... hehehe

precious innocent said...

ddlala: duit dr menang contest nuffnang ke? wah, best tu...

if possible, jgn la join team klik2 tu.. mmg terang2 salah!

Mommy Lyna said...

waaahhhh mesti ada buffered earnings kan tu? tahniah tahniah!

yg first2 ni mmg susah. pasni tiap2 bulan bole cash out la tu :D

precious innocent said...

mommy lyna: buffered earnings baru ada dua.. nnt rasa cam nak buat entry lain, nak cite pasal meaning earnings nih..

x sabo nak tunggu ujung bln nie... nanana

Zuhaini said...

wah.. tahniah ya! :)

precious innocent said...

zuhaini: masyeh... sikit2 jadi bukit.. ye x?