-SEMBAHYANGLAH KAMU SEBELUM KAMU DISEMBAHYANGKAN-




Ryan nie memang!! time takde orang pegang camera nak record, time tu la dia leh 'kusyuk' sembahyang.. dah ada orang nak record, time tu la sibuk nak tengok aksi dia tu...

nasib baik kau comel nak!!!


4 comments:

Zuhaini said...

aiseh.. internet slow la.. kalau tak, sure leh tgk ryan yg cute tu.. :)

precious innocent said...

zuhaini: xpe la.. esok2 leh tgk jugak..

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

cutenye..miya gelak2 tgk video ni..dia perasan ada geng la tu..dia solat gitu..angkat takbir, tgn ke perut, gosok2 perut buncit tu, rukuk, sujud...baca doa..lari...sambung main..mmg solat 1 rakaat aje..slalu berjemaah dgn we all..hilang kusyuk nak gelakkan dia.

precious innocent said...

confession of a coffeeholic mama-miya: errkk!! ada awek tgk ryan separuh bugil!!!
hehe.. perasan x ryan sempat mkn? amik tenaga la kononnye tuuuu