-MY-ALIA.COM GIVEAWAY SPECIAL!-


Mama actually malas nak join contest-contest nie, sebab...
1. malas nak jadi follower - yang nie punca utama!!!
2. malas nak buat entry

tu sebab contest Mama dulu simple mimple je.. tu pun ramai yang buat entry.. terharu kejap.. at least terbukak la mata orang tentang kewujudan kami.. masyeh banyak-banyak!!

so, bila Mama jengah bloglist Mama, & nampak IbuZuhaini ada buat giveaway yang simple jugak, harus la Mama join.. nak tau sebab ape mama kata simple? cuba tengok kat requirement giveaway nie...

4 tiket - untuk satu entry di blog anda -> tengah buat
1 tiket - sekiranya anda menjadi Follower di My-Alia.com -> dah lama jadi follower
1 tiket - sekiranya anda menjadi Follower di Danial's and Eva's Diary -> erkk, kalau x jadi boleh x?
1 tiket - sekiranya anda war-warkan Giveaway ini di Facebook anda (sertakan link ke page ini) -> kejap lg buat..
1 tiket - sekiranya anda war-warkan Giveaway ini di Twitter anda (sertakan link ke page ini) -> kejap lg buat..
1 tiket - sekiranya anda letak banner My-Alia.com di blog anda ->

Powered by BannerFans.com


1 tiket - sekiranya anda letak banner Danial's and Eva's Diary di blog anda -> errr.. banner My-Alia.com dah la kot.. hehe

-total : 10 tiket


kalau ikutkan, Mama dah dapat 8 tiket.. rasanya dah cukup kot.. hehe .. pemenangnye pulak akan dipilih melalui cabutan.. sapa yang cabut, taktau lagi.. tapi sure la organizer kan..

actually, Mama excited tengak 1st price...

Satu (1) Baby Slings brand Little Pods Pouch Style Baby Carrier (retail price RM80.00) (turqoise)

dah la hari tu dah terlepas contest dari Snuggbaby.. padan muka Mama sebab tangguh-tangguh.. my badddddd.... takpe la, dah takde rezeki..

tapi kalau tak dapat 1st price, consolation prize (untuk 3 orang) which is barangan dari Lovely Lace yang berharga sekitar RM20-RM30 pun kira ok jugak kan...

jom la join contest nie, sebab dia start 19Jan ~ 31Jan 2010.. banyak lagi masa kan....


6 comments:

Zuhaini said...

ok. noted. nanti bila i dapat internet yg laju, i up list contestants ya! tq.... :) and gud luck!

precious innocent said...

zuhaini: thanx.. kejap lg nak tempek banner zu kat kanan blog nie.. huhu

lailasani said...

teringin nk join jugak nih. harap2 laaa mood memblog tak kelaut ujung minggu nih...

precious innocent said...

lailasani: kalau cam M je, leh skip part buat entry tu.. hehe.. kite join pun saje suke2 je.. hehe

zh-ena said...

mmg bagus tau k.emm aguna bby sling nie..umairah time kecik bby sling jea la ena pki

precious innocent said...

zh-ena: akak mmg dah bcita2 nak pakai sling, tp hubby akak x brp setuju sgt.. dia lebih rela dia yg dokong ryan kalau kuar.. huhu..