-GAMBAR SAPEEE TUUU-

remembered that day Mama promise nak share gambar adek Ryan?
















































taraaaaa!!!

nak dapatkan position nie pun sikit punya siksa. Dr. Hajar cakap SweetieBaby suka sangat mendongak kepala, so dia takleh nak capture muka ...

but i'm guessing SweetieBaby nie cute macam abang dia jugak.. tengok je la dagu tu.. lekuk tu... hehehe...



8 comments:

lin muhamad said...

hehe..malu ar tu..saje kasik surprise kt mama dia.

precious innocent said...

lin muhamad: MMG!!!! anak2 akak nie suka nor brahsia dgn kitaorg.. entah ape2.. huhu
ryan dulu pun confirm gender lg 1bln nak bsalin...

onniey84 said...

best nya buat scan 3d..dalam perut pun dah comel... ;)

precious innocent said...

onniey84: ikutkan kami xnak buat 4d scan nie, sbb ada kwn bgtau harga yg dia buat around rm180..
tup2 kat klinik nur hajar (seksten 18, shah alam) kasi rm60 je.. harus la buat kan!!!

azzamoro said...

tengok gambar scan ni tak sabar lak nak scan baby khames neh.. hehe

precious innocent said...

azzamoro: i kalau x sbb requirement dr KK, mayb x buat scan jugak kot.. hehehehe...

yatie chomeyl said...

hi sweetie baby yg hensem...slmt berkenalan hehe

precious innocent said...

yatie chomeyl: hai *sambil lambai tgn*