-BERSIARAN DARI KEJAUHAN...-

..actually takde la jauh mana pun, kat langkawi je...

saje je tempek entry mandom nie, kot-kot la ada yang terlupa kat kami....

oh, mama bersiaran kali nie menggunakan lappy 2nd hand sbb tak cukup uang nak beli yang baru.. huhu(thanx MommyLyna).. so far so good.. cuma tang connection tu still out lagi.. tak tau la awat wifi or router line taknak lekat dengan lappy nie.. 'dia' rindu kat tuan asal dia kot......... so, pakai je la bb maxis nasib baik coverage kat area pantai cenang nie ok.. dan la 'mekap-mekap' lappy nie.. huhu

penginapan kami 'ditaja' oleh BNM kat sini dengan bayaran yang maha minimum.. sila la jeles dengan kami, haha.. nanti la KALAU Mama rajin, Mama buat another entry bergambar ye...

alamak, aidilfiti, aidilahda hari tu pun tak cite lagi... argh!!!!!


10 comments:

Zuhaini said...

wah.. jalan-jalan sebelum berpantang ke..? hihih...

hati-hati, karang adik ryan lahir kat langkawi kang! hihihi :)

slamat bershopping! :)

lin muhamad said...

ber-babymoon sekali...gi island hopping tak kak?hehehe

precious innocent said...

zuhaini: isk, jgn aaa mintak!!!!!!!!!!!!!!!

lin muhamad: babymoon? hehe, x tfikir pulak!!.. tp bukan kami je, ramai yg join... huhu
x islan hoping... ryan demam...

bloginformasi.com said...

Seronok tu. Lama benar tak ke langkawi. Ingat nak pergi juga makan fresh seafood dan shopping cawan pinggan. :)

unlisted_one said...

salam kenal ya..

drop by dari Mommy Lyna..

enjoy your trip ya!

precious innocent said...

bloginformasi.com: hooo.. sila2 mai sini... kami just shopping coklat je, pinggan mangkuk dah byk masa kawen dulu..

unlisted one: hai *lambai tgn*
selalu nampak ur nick nie.. hehe.. thanx..

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

precious innocent said...

anon: thanx for ur compliment..

Aleyn said...

Wah....bestnyer gi jenjalan kat langkawi...dah balik lom?

precious innocent said...

aleyn: baru smp nie ha... hehe