- SNEAK PREVIEW SYAWAL 1430-





sneak preview sambutan aidil fitri kami... sementara mama nak cari mood mengarang...

jgn marah aaaa...

14 comments:

Dayah said...

segak bergaya hero Melayu sorang ni...

denaihati said...

Salam Aidil Fitri dan maaf zahir batin. Jangan lupa check update contest dan tolong promosikan undian yang dibuat.

precious innocent said...

dayah: nasib baik dia x sempat bsilat.. huhu

denaihati: dah update dah sponsor baru.. nnt la bila mood mai sy promote lg..

Zuhaini said...

alahai comelnya... :)

precious innocent said...

zuhaini: :D

lia said...

alahai.... kacak nyer dia....

precious innocent said...

lia: dah berangan nie, kalau yg baby baru nie gegirl, sure sepadan time amik gambo..
:s

SOHO Mama said...

Selamat Hari Raya & maaf zahir batin..
Err so skrg ada masa ke nak buat banner :)

precious innocent said...

soho mama: likewise :)
biz still jln, tp ala2 suam kuku gittew... kat previous entry i ada mention pasal mini me, that person pun (jiji) ada provide banner maker.. huhu

tp kalau nak buat dgn i, alhamdulillahhhhhhhhhh... hehe

Teena in Toronto said...

What a cutie!

Happy blogoversary!

precious innocent said...

teena in toronto: thanks!!! :D

yatie chomeyl said...

tak marah...menunggu update dgn sabar hehe

izzahazfar said...

kacak sungguh...!tunggu dapat anak gigil zah pinang anak akak ehh..

precious innocent said...

yatie chomely: tgh gigih melawan penyakit M.. huhu

izzahazfar: haha... nak booked dulu ke?