- EASY DUIT MINYAK-



dalam keadaan harga minyak yang kejap naik, tapi tak turun-turun (mana la pegangan kerajaan dalam 1Malaysia nie ek?), bila ada orang offer untuk kasi duit minyak free, kalau ditolak memang sah-sah orang cop kita tak betul kan?

fuh, in one sentence.. cuba sebut laju-laju.. haha!!

oleh kerana mama nak menjadi orang yang cerdik, maka mama decided nak join contest yg dikelola oleh mommy lyna, ie Duit Raya - MySuperkids Special Aidilfitri Giveaway.

mysuperkids giveaway
Sertai sekarang untuk voucher minyak PERCUMA!

weblog popular 1Malaysia


sungguh baik hatinya, sebab sudi berkongsi voucher petronas dengan orang lain (walaupun keta kami guna minyak lain, tapi kalau dah rezeki, bedal je.. huhu)

nak lebih info, sila la sengah entry mommy lyna k...

walaupun contest nie ended 30 sept 09, and tujuan untuk gunakan voucher minyak tu masa balik beraya ke penang memang sah-sah tak terpakai, well, what the heck!!

mintak-mintak la nasib menyebelahi kami... fuh! amin!!!!


4 comments:

lia said...

akhirnyer ko update gak wakakakaa...

btw, harap ada rezeki ko la dpt voucher minyak 2...

precious innocent said...

lia: lor, ada jugak yg menunggu update dr blog mengarut nie ek.. hehe...

masyeh sbb doakan aku.. ko xnak join ke?

Zuhaini said...

amin.... semoga ada rezeki!

(saya tak join2 lagi.. tunggu 'seru' kot.. ahaha)

precious innocent said...

zuhaini: akak pun sbb angin mai nak update blog... paksa diri jugak la.. tu pun ada giveaway yg dah tlepas.. huhu