-DLM DOK XDAK MOOD...-


... kami (mama, ayahnye, ryan, baby) nak jugak ucapkan 'SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN'

sesungguhnya tahun nie mama tak terdaya nak buat macam last year.. siap ada ecard lg.. sedih la jugak.. sebab kurang rasa meriah di alam cyber.. (adih, pedihnye perut nie...lapaq..)

dikesempatan ini, kami (mama, ayahnye, ryan, baby) nak susun 10 jari sepuluh memohon maaf seandainya ada antara bahasa kami tanpa sedar atau tak dah menyakitkan hati sesiapa.. sesungguhnya kita hanyalah makhluk allah yang kerdil, yang tak lepas dari melakukan kesilapan..

errrkkk.. awat bahasa buku nie???

tahun nie turn mama.. so penang, here we come!!!!


18 comments:

azzamoro said...

selamat hari raya mama emma.. semoag enjoy di hari raya..:)

precious innocent said...

azzamoro: likewise :).. mintak2 xde la mabuk 1 syawal tu.. kalau x spoil habis.. huhu

lia said...

blk penang ker? aku blk kedah raya ke4... so nnt kita jumpa atas highway otw blk shah alam ya ;p

Anasfadilah said...

mai la umah ceq naa...kami duk bayan lepas,sg ara :D

precious innocent said...

lia: sah2 x tserempak.. sbb aku balik shah samada raya ke2 atau ke3... huhu

precious innocent said...

anasfadilah: hehe.. kalau sempat akak sms mintak address no...

Hanz said...

emma...salam aidilfitri to u & your loved ones.Do take care...

Zuhaini said...

sama lah! saya sekeluarga pun nak mintak ampun dan maaf kot2 ada terkasar bahasa.. :) 0-0 ye! :D bawa kereta elok2!

precious innocent said...

hanz: same same ye... have a save journey..

precious innocent said...

zuhaini: hehe... 0-0 jugak... jgn ribut2.. nnt p cari baju raya aaa... hehe

fiza said...

Salam Aidilfitri emma :)

precious innocent said...

fiza: salam aidilfitri utk awak jugeeeeeee :D

Siti Fatimah said...

selamat hari raya aidilfitri mohon maaf zahir & batin sekiranya ada salah dan silap :)

Have a safe journey & drive carefully :)

Salwa said...

Sis Emma..
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin
thanks for being a very good cyberfriend to me :)
keep in touch ya :)
take care and have fun in this aidilfitri..

lailasani said...

salam aidilfitri... take care beraya....
psstt.. dlm takdak mood pun.. raya mesti rayaaa.. kan?? hehehehe

precious innocent said...

siti fatimah: same to u too... take care ya!!

salwa: selamat hari raya aidilfitri to u too...

lailasani: hehe... raya tu harussss.. biasak la.. dok keje... raya eve mood sure mcanak naik.. nanana

~Yu.Es~ said...

Selamat Hari Raya..Maaf zahir dan batin=)

precious innocent said...

yu.es: likewise :D