-XDE MOOD RAYA-

pening-pening lalat mama nak khatam blog kawan-kawan yang mama tinggalkan few days.. penangan keje plus pening tengok tulisan banyak-banyak nie, tu yg mama senyap je.. start semalam baru gigih nak cuba khatam blog kawan-kawan..

mana yg follow twitter mama or facebook mama, sure leh baca status mama yang agak explicit hari nie.. memang mama geram.. rasanya nie geram mak buyung (tak pasal baby dalam perut kene tempias)

ok la.. nak sambung balik khatam blog... mama jengah blog korang, tapi silent reader je.. kalau angin ada, ada la komen penyibuk dr mama..

9 comments:

lin said...

ala siannye..mesti mabok gegila eh...take care ye...selamat hari raya..ikhlas dr kami sekeluarga.. :D

Ummi Hanie said...

kak emma,
tarik nafas pnjg2...ahhh..lega sikit kann..

Hanie nk ucapkan Salam aidilfitri n Maaf zahir batin jika ada terkasar bahasa...

CuppyCakeMommy said...

uiks.baru tau dah mak buyung skang..congrates babe..jgn tensi2..dah nak raya ni..heheheh

precious innocent said...

lin: xde la mabuk sgt, but still :@ + kekadang :~
selamat hari raya jugak dr akak sekeluarga...

ummi hanie: hehe.. nak tarik napeh pjg pun x lepas nie.. semput je rasa...
akak pun nak ucapkan salam aidilfitri, maap zahir batin...

cuppucakemommy: hehe... x berapa nak buyung lg,perut still comel (haha, xnak ngaku tuuu)

azzamoro said...

hello mama emma. penangan mak buyung sampai takde mood nak update blog yer.. lame dah tak bc citer terbaru ryan..:)

precious innocent said...

azzamoro: tu la pasal.. hopefully xnak la bterusan.. nak gak kongsi penangan preggy 2nd nie.. hmmm

lia said...

aku dok la menunggu n3 ko yg terbaru tp boleh agak ko mmg tgh xdaya nk update...

Salam Lebaran dari kami sekeluarga... maaf salah silap ya...

btw... take care dear....

mommylyssa said...

Selamat Hari Raya Emma!!! Jangan Tension lelebih... relax... tarik nafas penpanjang yer ;-)

Kisses to Ryan comel.

precious innocent said...

lia: aku mmg nak sgt update journal 2nd pregnancy nie.. utk reference aku jugak.. sbb masa ryan dulu aku start lepas aku lahirkan dia.. tp tu la.. otak jem je nak karang pjg2.. hopefully lepas raya nie ada la sikit kederat...

mommylyssa: hehe... ryan ttiba kenyit mata kat lyssa.. camne tu???