- MINI ME?? -

as i'm not in the mood to blog about my life this few days, so i guess i'll do some free product revieved..

Mini Me?? cop, nie bukan Mini-Me yang dalam Austin Power tu, tapi another version of your own Mini Me... tak paham? haiya.. kejap ye... cuba tengok contoh kat bawah nie..


Mini Me mommy yatie, tokey yukata

ok? dah boleh imagine? cute kan? it's different from dolly by sis emila..

this Mini Me was done by Jiji, salah seorang calon untuk Nuffnang Asia Pacific Blog Awards (category Best Original Blog Design). she can customize your Mini Me, just buzz her... i bet she's more than willing to help you...

plus, she also do blog header too... huhu... so, kalau ada sesapa yang nak another option utk blog header maker, boleh la contact jiji jugak...

untuk customer mama yang rasa waiting list mama terlalu panjang pun maybe boleh contact jiji.. mama tak kisah, as i know that some of you nak the header ASAP, cuma if possible just inform me ya...

so, kalau ada yang berminat dgn Mini Me nie, just click below badge (yang super cute!!)




9 comments:

Ummi Salsabila said...

cutenye..creative nyer jiji..

akk, congrats yer on ur pregnancy..:)
besnye..ryan nk dpt adik..

Zuhaini said...

oh.. itu rupanya mini me.. :) comel!

terernya la u all nih..

*saya da tgk website jiji tu.. sangat cantik! pandai dia design! :)

precious innocent said...

ummi salsabila: cun kan mini me tu? xnak order ke? murah je... huhu...
masyeh... ryan mcm tau2 je dia nak dpt adik, so la nie manja tlebih dgn akak...

zuhaini: yg terror tu jiji lah, bukan akak la...
*harus la lawa website dia, kalau x, xde la tcalon.. huhu

Noy said...

preggy ker?Alhamdulillah...noy ni jer masih ternanti2 nak Mini Noy..waaa..

precious innocent said...

noy: yes.. i'm preggy... hoping a mini me too... bukan mini ayahnye lg...
;;)

Emila Yusof said...

Hi, i get a ping each time you put a link to my blog. Thanks for the linking but I hope it's not too much if to ask you to delete the strikethrough sentence. Thank you so much!

precious innocent said...

emila yusof: OMG! sis, x sangka yg u will visit my humble blog... ok, i'll delete d sentence...sorry...

Emila Yusof said...

Thank you so much, Precious!

precious innocent said...

emila yusof: no no... THANK YOU TO U!!! i luv ur works... i'm happy that u 'came' to my blog...
:D