-PARCEL FROM OFFICE-





ini la parcel yang Rymi Mama terima dari office Mama.. 'freshly baked' from Mysunshine2u...

dari apa yang Mama tau from officemate Mama, dia order diaper cake nie Apr22 & Mama received parcel nie on Apr24.. cepatkan service dia?

so, instead of tradisional hamper of fruits or hamper of baby product yang dibeli kat shopping complex tu, why don't we try something new macam nie?

(adih!, awat la entry mama kali nie lemau sungguh? nie la akibatnya kalau menaip pun dalam keadaan tergesa-gesa... huhu)


2 comments:

CikWa said...

waah rezeki rymi ya sayang
sorry aunty tak dan nnak pi ziarah walau dah dekat dah jarak kita

moga sihat sentiasa ya

precious innocent said...

cik wa: xpe... kami masih ada disini smp pertengahan bln depan, insya allah.. hehe