-KASIH SEORANG YANG BERNAMA ABANG..-

mungkin Mama being a bit emotional sekarang nie.. atau mungkin hormon ibu yang semakin menebal sekarang nie.. entah la...

masa Rymi dalam kandungan, Mama selalu minta Ryan cium perut Mama.. nak membiasakan Ryan bahawa dia bakal menerima ahli baru dalam keluarga.. kadang-kadang Ryan ada beri respon yang positif.. tapi selalunya, dia buat dek je la...

Mama & Ayahnye risau, takut-takut bila Ryan nampak attention diberikan pada Rymi, nanti Ryan akan bersikap cemburu.. & benda yang paling Mama takut, bila time menyusu.. kalau la dia menangis nakkan susu Mama nie, macam mana la Mama nak handle dua-dua hero Mama nie...

tapi... syukur alhamdulillah.. Ryan tak bersikap stingy..bila nampak Rymi menyusu dengan Mama, dia buat peel sendiri.. cuma kalau time tidur tu, bila mai angin manja dia, kalau kebetulan FM dia dah habis, time-time tu jugak dia nak nenen Mama... & time tu sure Mama tengah nyusukan Rymi.. perfect timing kan? hehe... selalunya Mama dahulukan Rymi la... then baru Ryan... Mama ditengah, Rymi kat kanan Mama, Ryan kat kiri Mama.. hmmmm... kalau
tak kurus jugak, tak tau la Mama nie itu la pengorbanan seorang ibu kan? .....



yang paling Mama tersentuh, bila Ryan memanggil Rymi "Baby" sambil mengucup anggota badan Rymi yang sempat dia sentuh.. kekadang dahi... kening... rambut... tak kira la kawasan mana, janji dia nak jugak kiss adik dia...



Mama berdoa, keharmonian sebegini dapat kekal lama... tapi.. rasanya impossible kot... hehe... & sesungguhnya Mama & Ayahnye tak sabar nak tunggu anak-anak Mama & Ayahnye akan menunjukkan true colour masing-masing...

till then, Mama nak nikmati keharmonian ini buat masa nie...


7 comments:

lia said...

tahniah emma.... x berkesempatan lg ucap tahniah...

aku suka gmbr ryan kiss baby rymi.. terasa nk bg adik kat Amsyar lak...

Yan said...

hye sis... comelnye tgk si abg cium si adik..

yanpn tengah preggy skang.. Qis plak so far mmg sayangkan bby dalam perot ni.. tp tak surela dia betul2 paham dalam perot ni ade bby ke ape ke..
sesekali datang angin dia.. dia akan datang, pelok perot kite n cium sambil cakap 'saaaaaaaaaaaayang..'

Queenin Murni said...

alalala.. ni yg rasa mcm nak mengandung ni.. hhehheheh!!

congrats emma!!

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

sooooooo sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.........

yatie chomeyl said...

biase lah adik beradik,kejap gaduh kejap baik..last2 sekali mesti baik gak hehehehe

precious innocent said...

lia: suke ek gambar ryan kiss rymi.. hehe.. esok2 ada la sesuatu tu.. lalala...

yan: oh tgh preggy ek? congrate!! sweetnye dia kiss peyut yan sambil sebut 'syg'.. rasanya depa nie paham yg depa bakal dpt adik.. tp paham dlm bahasa depa sdiri la kot...

queenin murni: hehe.. cari la geng preggy bjemaah :P

confession of coffeeholic mama-miya: time depa kecik nie mmg la nampak sweet.. tunggu la besor sikit... huhu..

yatie chomeyl: tu la.. air dcincang xkan putus kan...

Anonymous said...

Hi Folks
I've been around here for a while now, and I finally found something worth writing about: I found a great deal on custom [url=http://www.milesgershon.com/entertainment-centers.html][b] Modern Entertainment Centers [/b][/url]. These guys have 24/7 call-in service and they installed AND delivered my custom [url=http://www.milesgershon.com/entertainment-centers.html][b] Entertainment Center [/b][/url]all for Free!!! I would recommend these guys for anyone interested in improving their home's design

L8r

http://cia.vc/stats/project/gnome/bigboard