- SENYUMAN CERIA SI COMEL -



memandangkan still ada masa & mama dah inject vit Rajin skit, so mama nak join contest kelolaan ummi nannoor nie...

kalau sesapa yang tak tau lagi, smileykidz photography menawarkan pakej photography yang sangat reasonable.. kalau x caya, cuba la email kat depa, sure terkujat punye!!!!..

mama memang pening sikit nak pilih gambar ryan yg comel-comel nie.. nak wat macam mana, ryan memang comel, sile muntah!! .. so bila mama baca syarat-syarat contest nie, takde halangan nak post berapa juta keping gambar, so mama pilih a few la.. nak kasi ummi nannoor muntah tengok gambar-gambar yang comel nie semua.. haha...

please click to the picture to enlarge it...
ceh, upload 2keping je.. ayat macam gah je..

sempat lagi kalau ada sesapa nak join contest nie, sebab contest nie tamat pada 31 Okt 09 jam 11.59malam..

jom click kat banner cute bawah nie... ramai-ramai kita join contest nie...




3 comments:

~nannoor said...

Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana meneyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!!
:)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

Mysunshine Gift Shop said...

hi,
come join Mysunshine Giveaway & RTAR Cloth Diaper Fund, dan anda berpeluang memangi salah satu 'Bento Box Set' ^_^. Bekal makanan comel utk anak anda. Utk menyertai Mysunshine giveaway & cloth diaper fund for RTAR, layari
http://www.mysunshine2u.blogspot.com/

Tujuan giveaway nie adalah utk memperkenalkan Rumah Titian Ashraful Rohaniah kepada masyarakat. Sambil tuh membantu mana yg patut. RTAR ada 3 baby yg masih mengunakan diaper. maka utk menjimatkan kos bulan RTAR, Mysunshine harap dpt membantu mana yg mampu.

http://rumahtar.blogspot.com/

precious innocent said...

nannoor: mintak2 ada la luck!!!

mysunshine gift shop: insya allah nak join ur giveaway cos it's different & for gud cause!