- SAPA PUNYE BIRTHDAY 2DAY? -



happy birthday mohamed raiyan iskandar... mama & ayah luv u sooo much...

i'm so sorry that i haven't tell u about how we bring u to this world.. mama promise lepas mama dah over this 1st trimester, insya allah mama akan tulih jugak pengalaman bersalinkan ryan k....

b gud son!!! oh, btw, ryan lahir pukul 11.50am, on sunday tau....




16 comments:

SALWA said...

HAPPY BIRTHDAY YA HENCEM BOY :)
15 NOV NI AUNTY BELANJA KEK KAT TASIK KELAHIRAN
WAH BEST TU, SAMBUT HARI KELAHIRAN DI TASIK KELAHIRAN :)

precious innocent said...

salwa: masyeh ye salwa... mak bday boy jwb on behalf..

huhu.. xyah la susah2.. malu je...:$

mamairvanqiesy said...

hi ryan...hepy bday big boy...be a good son and brother ya...

lia said...

ryan, hepi besday... besar sudah kamu, mau dapat adik sudah....

precious innocent said...

mamairvanqiesy: haah.. next yr dah jd big bro dah... masyeh ye...

lia: masyeh... xtau la bila adik nnt kuar mcm mana peel dia..

Zety Zin said...

hepi besday ryan!

mommylyssa said...

Happy Birthday Ryan!!!

precious innocent said...

zety zin & mommylyssa: thanx...

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

happy birthday!!

precious innocent said...

mama-miya a.k.a jedi hopeful: thanx!

yaya said...

happy birthday ryan, teringat birthday party ryan dulu...

precious innocent said...

yaya: hehe.. dulu ada bajet xtra.. thn nie x lepas la pulak.. lgpun lil bro i nak kawen, so tompang majlis dia je utk potong kek..

-mama emma®-

Hanz said...

Birthday Boy yang Cheeky...Aunty Hanz nak wish Happy Birthday...x lama lagi nak jadi Abang dah...moga2 jadi anak yang soleh & abang yang caring... :>

precious innocent said...

hanz: thank for that lovely wishes...

Farah said...

happy birthday ryan!semoga menjadi anak dan abang yg penyayang!

precious innocent said...

farah: i hope so!! hehe...