- DEEPBLUE LENSE -


remember my posting on this?

lepas berfikir panjang, mama rasa seeloknya mama reveal our new project cari makan secepat mungkin...

demi mencari sesuap nasi uang extra, mama present DEEPBLUE LENSE.. tp jgn komen lebih2... tu x siap lg tu... layan je la tgk gambar sikit-sikit tu ye...

dengan ini, harga yang kami tawarkan ialah...

Pakej A - RM50
* 1-2 hours
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya

from time to time, akan ada new package...

kalau ada yang berminat, macam biasa la ye.... leh contact mama via email, kat comment box nie pun boleh...

kami takdak niat nak cantas bisnes orang lain.. cuma ayahnya nak brush up skill before rasa betul-betul layak untuk charge mahal sikit.. hehe... kalau rasa hasil kerja kami ok, sila la sokong ye...


10 comments:

Dayah said...

congrats..2nd business dah..moga terus maju jaya utk mamaemma n family..

precious innocent said...

dayah: masyeh... minat ke? hehe...

erlyda said...

wah..guud! chaiyok! chaiyok! interesting nih..insyaAllah klau sy nak wat photoshoot sy cr akak ok

precious innocent said...

erlyda: hehe... masyeh... contact akak tau.. leh je buat couple shoot.. hehe...

lailasani said...

hehehe..
good luck.. good luck...
kita lebih kurang same laaa... baru nk stat skit2... pun harga lebih kurang same....
papa damia nk try2...

Zuhaini said...

alhamdulillah... tahniah!!! :) nanti kalau saya teringin nak photoshoot saya habaq no.. :)

~nannoor said...

emma,
GOOD LUCK for the new biz.
Rileks emma... dunia biz ni kan luas. Rezeki ada kat mana2. DOnt worry much okey. :)
Honestly, i loikeee..
nnt nak ajak abi tasneem for photoshoot lah.
i dok amik gambar org, gmbar famili sendiri xde pun. huuhuhhuuu...

precious innocent said...

lailasani: hehe.. tau tau.. ada baca td... tp laila ade publish kat blog ke? adakah emma tlepas pandang? huhu

zuhaini: hehe.. masyeh...

nannoor: thanx ya noor... i tau harga i nie bwh par.. tp hubby i ckp dia baru, lgpun x yakin lg.. so nie la cara nak brush-up skill...

amik gambar org & amik gambar family sdiri lain kan? hehe...

lia said...

congrats weh....

soklan.. ceh ada jer nk soal... gmbr smua dlm cd ya, cuci sendiri kan? aku tkot aku slh phm...

precious innocent said...

lia: masyeh beb... haah... kitaorg belum smp nak buat photobook.. tp insya allah akan print.. tp sekeping..

ho.. insya allah itu akan jd next pakej.. xleh reveal la nie la yek.. tunggu.......
:s