- NAK TULIH APE NIE? -

nak blog pasal ape nie?

nak update pasal pregnancy ke nak participate dlm online contest ke nak buat free promo ke nak buat MSB ke nak update lagi pasal DBL ke nak main FB ke... (ada lagi ke tambahan?)

otak blank!!!!!
blogger-emoticon.blogspot.com


leh kasi idea x?


5 comments:

Ealyie said...

tdo!!!!!!! :)

Hanz said...

Ha! Tu dier..manyak keroje tu..omputih kata 'just sleep on it' & let tomorrow's mind decide..kadang2 logical thinking x leh rely, kita rely pada 6th sense..

precious innocent said...

ealyie: kalau kat rumah leh la sweet dream.. nie kat ofis...hehe.. mmg leh lepak surau, tp nnt kene kuar sbb org nak sembahyang.. hehe


hanz: nampak je cam byk.. saje je kasi gempak.. amacam, mjadi x? hehe

tp i rasa this got to do with my pregnancy la.. sel2 i cam hibernate je... bila nak wake up pun xtau la..

Dayah said...

mcm2nya bnda dlm kepala mamaemma..ok la tu.saya ni zero..malas bangat!

precious innocent said...

dayah: hehe... actually, otak kite pun nak dekat zero.. tp more to blur.. haha..

ps, nnt dayah p ke kduri akhil?