- TEASER -





sapa la empunya kaki yang cute tu yek???












hmm... cam kedekut la pulak sekeping je kan? ok la.. mama dalam mood pemurah hari nie.. mama up lagi 4 keping... hehe...

16 comments:

Zuhaini said...

alahai cutenya.... :)

Diyanazman said...

gambar tgk atas tu cantik.tapi kaki comel tu bergoyang huhuhu..
tahniah on your new business!! chaiyok!!

yatie chomeyl said...

gmbr tutup mulut tu cute :x

mommylyssa said...

comelnya... anak siapa tuu?? hihihihi... pandai photographer amik gambar...

~nannoor said...

niceeee....
4 je ke?? we want more!! MOREE!! MOOREE!!
hehe

precious innocent said...

zuhaini: yg mana yg cute tu? hehe

diyanazman: gambar tgk atas tu, kalau semua tgk tmp yg sama lg cun, tp gegirl tu jual mahal tul.. rasa cam nak kunyah je pipi dia.. hehe..
tang kasi goyang, mmg saje je buat cam tu.. ala2, lagu 'marilah bgoyang' hehe.. thanks ya!

yatie chomeyl: time tu dia ala2 malu je.. hehe

mommylyssa: taktau la anak sapa.. :D :))

nannoor: hehehe.. nama pun teaser.. kalau ikut ckp hubby i, dia suruh tempek sekeping je.. haha.. lg kejam!!!

Anonymous said...

bole la daripada tak ada kan....

precious innocent said...

anonymous: x paham.. boleh elaborate?

Anonymous said...

salam puan..saya ade melihat hasil kerja puan di blog deepBlue..saya lihat puan sesuai photoshoot utk outdoor & panorama...walaupun ada sedikit kesilapan tapi mainan warna utk hidupkan mood gambar2 itu sesuai..tapi tak semua..lagi satu caj yg puan kenekan amatlah murah berbanding dgn SKILL COLOR TOUCHUP puan..saya cuma nasihatkan berhati2 dalam kenekan caj sbb kemungkinan lain2 photographer2 yg berpengalaman akan boikot @ kondem yg tidak logik kerja2 puan..saya berpengalam dalam photography sudah 16 tahun..tahniah atas bisnes baru ni..

precious innocent said...

anon: u xde kene mengena dgn anon ptama kan? hehe..

1st thanx sbb sudi kasi komen mcm nie.. sebenarnya sy hanya tukang mpromosikan deepbluelense(DBL), yg tukang amik gambar tu hubby sy.. tp dia pun ada baca komen nie.. xpe la, sy jwb on behalf..

1. pasal outdoor & panorama tu, mmg sy setuju.. suami sy ada ckp yg dia mmg prefer outdoor, sbb idea lg byk + boleh main lighting..

2. pasal caj tu, hehe.. mmg sy dah dnasihatkan by some1 b4 nie.. mmg kami dah take note.. insya allah in future mmg ada perancangan nak naikkan harga.. tp buat masa nie, biar la kami dgn harga yg mmg x masuk akal nie. sbb kami nak dptkan kepercayaan customer dulu.

tp kami rasa bangga sbb org bpengalaman mcm u sudi singgah kat blog yg baru nak btatih nie.. cuma kalau best u leh introduce u nie sape.. nak gak kenal..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

napo anon tinggal komen tak g nama atau link.. huhuhuhuhu

precious innocent said...

mimie azimask: entah, aku pun xtau.. tp xpe la... bsangka baik.. depa nak identiti depa drahsiakan sbb mungkin hasil kerja aku tlampau superb kot.. haha..

cik EPAL said...

style la gambarr..nice blog..pestime singgah ;)

precious innocent said...

cik epal: masyeh ye... singgah la selalu :)

Ummi Nani said...

suker tgk pic yang disnap indah camni... teringin gak nak belajo photographer ni.. tp hubby plak tak minat.. klu ummi yang belajo.. gambor ummi saper nak snap?? uuwwaa.. slalu soh hubby snap pic mesti ada yg tak kena.. blur la.. senget la.. aduuhhaaii...

precious innocent said...

ummi nani: actually sy pun x pandai amik gambar yg cam gini.. nie semua habis kerja hubby... kalau u nak blajar, leh masuk photomama anjuran saiful nang, byran sikit je.. kalau ikutkan, x perlu ada dslr pun.. yg penting teknik tu.. (ewah, kite ckp mcm la kite nie pandai sgt! haha)

nnt leh la amik gambar ur family.. huhu