- HAR HAR HAR!!! -

vid nie agak pjg…

(pcubaan ptama mgunakan Windows Live Writer)

11 comments:

precious innocent said...

anasfadilah: xleh komen kat sini? blogspot tgh weng la tu... saje je nak mceriakan suasana.. kot2 ada yg dok tension...

tp still teringat kat anak2 kat palestine tu...

idajer said...

alamak..takleh tgklah video tu...kat opis ni block pulakk...adeii

precious innocent said...

idajer: ho.. ye ke? x dapek nak nolong...

erlyda said...

ya allah..suka nyer ryan gelakkkk macam nak nangis pun ader gak

Zuhaini said...

hehe.. cutenyer!

anyway.. ada contest kat blog alia!

jemput ya!

www.my-alia.com

precious innocent said...

erlyda: ryan dok gelak smp letih.. tu yg bunyi pun agak2 semput.. he he.. kes kene 'dera' dgn ayah dia :P

zuhaini: nnt akak check it outttt

NuRuL DhiA said...

gelak besar yer dier, cute sgt dgr baby gelak nih

erlyda said...

jangan lupa amik award kat blog kiter k ;D

precious innocent said...

nurul dhia: kalau tension tensi, dgr budak gelak, rasa 1 mcm tenang kan??

eryda: wokeh bebeh....

idajer said...

hahaha...dah dpt tgk dah!!hehhe...buat lawak ape nih.sunguh2 dia ketawa!hahha...

precious innocent said...

idajer: dah dpt tgk ek? kekeke... time tu dia ngantuk yg amat sgt.. tp ayahnye usik2 dia.. tu yg gelak sakan tu...