-SKILL MASIH ADA...-

semalam (130510) barang yang Mama order dari IbuNurul via online shop dia dah sampai.. Mama order storage beg & 1keping CD untuk Rymi.. oh by the way, jangan pelik bila click kat online shop IbuNurul, & keluar web dia under maintenance.. currently IbuNurul hanya ambil order offline atas sebab yang tak dapat dielakkan.. kalau ada apa-apa soalan, leh contact dia direct via main blog dia..

anyway, tu bukan main point entry nie...

dapat je storage beg tu, Mama pun tak sabar-sabar nak memulakan operasi perah-memerah... Mama cuba perah pakai tangan.. & dapat 2oz.. (giler gelut, 2oz pun nak bangga diri!).. walaupun orang lain mungkin cakap Mama mereng, tapi disebabkan Mama dah lama stop aktiviti memerah susu nie agak lama, so agak teruja la boleh dapat 2oz.. meaning skill tu masih ada la.. hehe...

ok.. tu je nak blog.. jangan marah aaaaa...


5 comments:

Ira said...

kihkihkih..
bukan senang wooo perah guna tangan ni.. like me before, tak pernah berjaya pon.. takat 2, 3 titis jek keluar.. salute!

mama zharfan said...

hehhehe me lg pelik, suka perah pakai tgn sbb mls nak psg+basuh pam avent tu :) ni citer me masa dlm pantang la...

Zuhaini said...

alhamdulillah :) chaiyok chaiyok!

irvanqiesy said...

kagum2...selamat memerah...hehehe

precious innocent said...

ira: masa memula sy perah pakai tgn masa anak sulung dulu, tkial2 jugak.. lama la jugak nak dpt rhythm

mama zharfan: ada gak tgk pam kwn punya.. leh tahan jugak part2 dia kan?

zuhaini: mana p akak punya pom2 nie ek.. hehe

irvanqiesy: *idung kembang kempih*