-050510-

Ayah...

we wanna wish u a very happy birthday today... sorry for couldn't be near u to celebrate your happy day... thanks for being a good father to us...




love, Ryan & Rymi....

**********

Sayang...

Happy birthday yang ke33 tahun...

Again, tahun nie Emma tak dapat nak belikan hadiah untuk sayang..

Cuma, emma harap, 'hadiah' yang lahir pada Apr11 2010 yang lepas dapat membayar 'hutang' hadiah birthday untuk 10tahun akan datang..
(hadiah yang lahir pada Oct21 2007 dah boleh cover hutang untuk 2tahun kan?)

I luv U so much.. & miss u to death for not seeing u...


4 comments:

Zuhaini said...

alahai cutenya :)

dan cutenya dua beradik... :) R n R :)

Dayah said...

happy birthday to papa RAimi n Rayaan..saya pun hrp baby dpt keluar hari ni tapi takde tanda2 pun...

sueella said...

comelnye.. mereka..

precious innocent said...

zuhaini: hehe.. x perasan pulak b4 nie.. R&R.. dah mcm kawasan rehat R&R pulak.. haha

dayah: oh, dayah dah overdue ke?

sueella: tgk la anak sapa.. hehe