-MENJUAL KORKER BOW PULAK-

Mama dah ambil stok Korker Bow nie dah lama giler, masa Mama baru habis confinement.. & dah post pun kat facebook.. tapi nak upload kat blog nie, aduyay... punya la malas.. Mama pun tak tau kenapa... nie pun paksa diri sebenarnya.. sebab perancangan awal nak tukar layout... hahahaha...



PRICE = RM15 (w/o postage)



KB1 : Black + White

KB2 : Red + White

KB3 : Light Purple + Light Pink 

KB4 : Maroon + Light Maroon

KB5 : Light Blue + Navy Blue 

KB6 : Bright Pink + White (BOOKED LINA ZAINI)

KB7 : Chocolate + Ivory

KB8 : Bright Green + Light Green 

KB9 : Black + Light Pink

KB10 : Light Pink + White 

Korker Bow nie sangat sesuai untuk anak perempuan ye.... semua umur cun je pakai.. ianya dipakai kat kepala sebagai accesories ye....

nak tengok cara pakai? sat noooooo

 
actually, sama je model tu. Mama gatai je upload banyak-banyak.. hehe


 
saiz korker bow

tak lama lagi nak Aidilfitrikan? (puasa pun belum lagi dah pikir raya.. hehe) ape kata pakaikan kat anak gegirl kita (kita? tidakkkkk) dengan korker bow nie... sure anak perempuan anda adalah anak yang paling comel kat kampung.. huhu



2 comments:

Yan said...

owh konker bow ke namenye heheheh ingatkan ape tadi

precious innocent said...

yan: korker bow la syg....