-SORRY RYMI...-

... sebab tak post entry tentang Rymi giler-giler, macam yang pernah Mama buat untuk AbgRyan..

... sebab tak snap gambar Rymi banyak-banyak, macam yang penah Mama buat untuk AbgRyan...

... sebab terpaksa curi-curi masa time nak breastfeedkan Rymi, sebabnya AbgRyan super jealous bila Mama start pegang Rymi...

Mama janji will try my best to blog about u more often kay shayang...

please don't cry shayang...



4 comments:

Zuhaini said...

x pa.. mama bz la tu.. selamat berpuasa ya mama.. :)

Queen said...

biasalah jeles menjeles tu kan..heee

Aleyn said...

Kecik lagi dah pandai jeles kat abang yer...ciaaann dia...

precious innocent said...

zuhaini: mama bebudak ni pun xtau ape benda yg bz sgt.. buat2 bz ada la.. bzbodi :P

queen: biasa ke? alahai.. mamanya x biasa la...

aleyn: tbalik ni.. abang dia yg jeles dgn adiknya.. huhu