-DBL NEW PROMOTIONAL PRICE-


ok ok, Mama tau Mama dah lewat 10 hari, tapi who care Mama terpaksa buat research betul-betul sebelum launch harga baru ni...

so, ini la harga baru untuk DBL bersempena 2011.. amacam harga? harapnya still tergolong dalam 'mampu milik ye'.. kalau ada apa-apa soalan, just shout out.. jangan malu-malu ^_^...





Replacing Emoji...
Replacing Emoji...

2 comments:

Mama Zharfan said...

dh upgrade yer..emm..nak kena pikir byk2 kali ni sbb dh dekat rm300 tu yer pakejnya :)

precious innocent said...

mama zharfan: ^-^ terpaksa naikkan harga, dah tlalu lama sgt buat harga kebajikan.. lgpun kitaorg nak serius dlm biz ni, so harga pun kene serius 'sikit'.. harap u faham ek...