-TUKAR PLAN -

i've plan to write an entry on my 'kebocoran air ketuban' as i mention in earlier entry, tapi terpaksa tukaq plan for some other reasons..

1. sakit belakang nie makin menjadi-jadi & menbawak kedepan pulak.. so, idea nak menulis tu dah terganggu.. insya allah will blog on this too...

2. masa dalam proses nak delete spam comments, Mama perasan yang Mama takleh nak click kat said entry.. sure nanti dia akan masuk ke wizom.net... ada sesapa tau menatang apekah benda nie? virus ke? if yes, jenuh la nak cleankan layout nie..

*UPDATE*
point #2 tu dah settle. yes!!! dah leh berblog dengan aman.. yes yes!!!!


7 comments:

Queen said...

yup..betul..kalau klik nanti kuar kat wizom.net....

precious innocent said...

queen: ala.. nie yg x best nie? ape la benda wizom.net nih!!! grrrr!!!!

iEn said...

sakit bakang nape tu.. jadi mcm ien ker.. jgn duduk lama sgt yer huhu :D

Zuhaini said...

oh dah tau ek..? awat eh..?

precious innocent said...

ien: selalunya org preggy mmg akan sakit blkg.. mcm akak nie xtau sakit sbb preggy or komplikasi dr accident dulu...
kalau ien sakit blkg, better p check la nie. buat x-ray sekali..

zuhaini: wizom.net tu utk check brp kali entry kita tu dlihat org, tp coding tu dah unavailable.. tu yg dok debug je.. huhu

lin muhamad said...

cepatla cite kak..tak penah lak jadik air ketuban bocor ni..

precious innocent said...

lin muhamad: sat sat.. x habis karang lg nih!