- ON PRIVATE THANG... -

kalau readers perasan la, blog nie ada private kejap <> 1minggu... nak tau kenapa x??

kalau xnak pun, mama tetap gak nak bgtau... hu hu...

mama betul2 bengang lepas upgrade haloscan hari tu, comment2 semua habis bterabur... mengakibatkan blog nie pun jadi tunggang tbalik... nie pun mama rasa still x complete lg, list cutie mama mcm ada yg missed out.....

mama pun xdak moood nak 'jln2' kat semua list cutie mama, kalau baca pun sure x tinggal komen... kes bengang punya pasal.... tp insya allah, lepas nie mama dah back to normal... byk betul kisah2 yg mama ttinggal...

& as for budak cute ittew, dia sihat... btambah2 notty....

mama tau readers rindu kat dia kan??? he he...

smpkan................














kami 'almost' nak jadikan budak cute nie as our lunch..sbb delicious sgt!!!! kekekeke
(mama jua & mama pina, agak2 leh cam x interior kedai nie?? hu hu)

11 comments:

erlyda said...

wahhh dah makin tinggi Ryan skrg ni yekk..cepat jer dia membesar ;D

ummi balqis said...

ahhahaha. saya tahu akak masih lagi bengang. makanya, tggu sampai bengang abes dan baru mula blog-hopping lagi sambil berkomen2. hihi...

*** akak yg hibernate***

precious innocent said...

erlyda: tinggi?? awat akak rasa dia still kemetot bbanding dgn budak sebaya dia ek??? posisi gambar tu dsnap kot.. hu hu..

ummi balqis: kekeke... % bengang tu ada la balance dlm 40%lg.. tp xpe... nie nak mula balik xtive bblog sambil mberi komen tanpa sempadan.... kekeke..

Mama Shazzy.. said...

wah..ryan dah besarr!! mcm dah bole masuk sekolah ni..heehe..

achee_b165 said...

ya sy tau... sy tau! mana leh lupers..tmpt peberet tuh!

so sumer dh ok ek? welcome back akak!! rindu la kt komen2 akak tuh... nk ym pn x smpat,cm dh lama je kita x chit chat!

~nannoor said...

itu laaaa....kite dah sedeyyy dah ingatkan x dpt nk stalker mama emma lagi.. hihihi.

ni dah OK balik..yeay. mari kita stalker kembali!
hehe

lia said...

patut la lia masuk hari 2.. aik, awat d private kan lak nih kui3....

sila jgn benggang ok... nnt ryan tensen flow susu sangkut ;p

lia said...

err td da komen, ilang lak... da lupa tulis per...

Zuhaini said...

wah.. dah besar panjang! :)

Mienamei said...

kite pon ade bantal pink tu!!! hik hik hik

precious innocent said...


mama shazzy: masuk sekolah?? hu hu... jgn la... dia kocik lg.. x pueh gomoi dia.. he he

achee_b165: bila kita nak buat2 'tjumpa' kat sini pulak ek?

nannoor: kekeke.. sila la stalker sy.. (ttiba mak berangan famous!!!)

lia: x nampak comment ek? kes salah setting, p moderate comment.. kekeke... private sbb bengang dgn haloscan ku... mencik!!!!!!

zuhaini: pjg ke? huh.. awat mata mama dia nampak ryan nie kemetot je???

mienamei: har har.... hadiah dr hsbc ek???