- MENYUSAHKAN -

seriously mama dah fedup!!!!

kalau ikutkan hati, nak je mama tukar trus pakai comment system blogspot, tp memikirkan comments2 yg lama tu, mama pun copy paste balik SEMUA comments tu ke each entry

giler lenguh tangan!!!!

so, mama nak wait & c je, kalau kelam kabut lg, next yr tukar trus pakai comments system blogspot

so, kpd sapa yg x upgrade lg haloscan tu, XYAH la susah2 nak upgrade... mcm *@#$ je.....

isk!!! x back up lg blog nih!!!!!

7 comments:

laila said...

ye ke?? baruuu je ingat nk try2 tukar ke haloscan gak..

jua said...

jgn sesekali gatal nak upgrade ke haloscan js-kit...itu petuanya kan emma.
i pun hampir2 nak upgrade my classic haloscan ke new haloscan js-kit...tp setelah mengkaji2 kejadian yg terjadi pd lola, cikyan dan beberapa pengguna setia haloscan yg dah upgrade, terus i cancel kan niat nak upgrade.

zuhaini said...

siannya... sabar ya.. ;)

Umi Sufira said...

Cepat2 back up blog! Saya backup guna wordpress je tapi cik yan ada link backup blog yang best kat blog dia...

iEn said...

ouh ini haloscan punya ka? cantik tul interface nya hehehe.. kalau problem sgt pakai jelah blogger punya hehe :D

idajer said...

sabar yek. Happy new year!

precious innocent said...


laila: jgn la ngada2 nak tukaq ke haloscan yek!!!

jua: i xtau yg upgrade nie akan mhancurkan haloscan ku.. tp awat ada org ok je.. mcm iza tu...

zuhaini: mmg dah habis sabar dah nie...

umi sufira: tu la.. x sempat nak backup blog.. dah register kat wp, tp blur la kat situ...

ien: mmg nak pakai blogger punye dah lepas nie...

idajer: happy new yr 2 u 2!!!