- SALAM MAULIDURASUL 1434 -


*sapu habuk*

tu dia punya la berkurun tak menulis kat blog ni. memang takde alasan lain, selain MALAS. 

bersempena kelahiran nabi junjungan kita, Nabi Muhamad SAW, Mama berazam untuk cuba melawan perasaan MALAS itu, & cuba meng-update blog ini dengan cerita-cerita tentang anak-anak Mama.

ingatkan nak je la pakai layout lama, tapi entah apa yang blogger.com buat, hilang habis layout lama. terpaksa cari layout baru. nasib baik jumpa layout ni. kira ok la jugak, angin baru, layout baru, rajin Mama rajinnnn. chaiyok chaiyok. hehe

nak merapu apa lagi ni? ok la cha cin cauu...

____________________ 


2 comments:

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)