- NAK BERHENTI BLOGGING -



makin lama makin malas nak mengarang bagai. apekah ini penangan microblogging? banyak benda nak dibloggedkan, tapi taktau mana nak start. lagipun blog tanpa gambar sangat la tak bestkan? 
lagipun, rasanya macam dah takde yang terjah blog ni. ye la, Mama pun dah takde tinggalkan komen kat memana blog, so macam mana la orang nak perasan dengan blog Mama ni kan?

hmmm, privatekan pun best jugak ni. takyah la nak susun ayat bagai kan?

____________________ 

-Emma- 019.596.7574 
deepbluecontact [at] gmail [dot] com
facebook | tumblr

please 'like us'  to get the most up to date pictures & info. Thanks!





Replacing Emoji...

4 comments:

Ummi Salsabila said...

Serous ke ni Kak? Sy kdg2 singgah juga tp tak tinggalkan komen.xdpt lah baca Akak berceloteh lg nnt.

precious innocent said...

ummi salsabila: eh kenapa dah ramai blogger tegar just baca tapi tak komen? (err akak pun macam ni jugak).. itu perancangan je. tapi tengok la macam mana.. hehe

mizzyN said...

Itu le silent reader kak. Akak cek je kat statistic berapa reader mesti ramai pelawat.

Anonymous said...

Greetings! Very helpful advice within this article!
It's the little changes that will make the biggest changes. Thanks for sharing!

Also visit my webpage - www.podajdalej.sk