-HAPPY BELATED 3RD BIRTHDAY-






nak buat peace sign ke nak tunjuk #3?

Ryan, sorry sangat sebab mengambil masa yang lama giler nak wish happy birthday.... dah lebih sebulan baru Mama nak buat entry? haiiii sengal tul Mama kamu ni kan?

errr... tapi last year pun rasanya Mama tak buat apa-apa entry kan? next time la Mama upload gambar small party tu ye itupun kalau Mama kamu ni masih rajin.lalala~

takde agenda luar biasa kali ni, cuma Mama Ayah decided nak kasi special treat kat Ryan, kasi Ryan makan icecream mahal sikit dari biasa.. walaupun Ryan bukannya boleh bezakan icecream mahal or murah, tapi Mama happy sebab nampak Ryan enjoy menikmati icecream tu Mama pun boleh menempek sama :)



kenyang ke makan sudu tu shayang?



Ryan sungguh-sungguh menyuap Ayah bila Ayahnya mintak sikit


actually ada 2 3 keping lagi gambar Mama nak upload,tp kuar error server reject.. so mood Mama dah kelaut.. next time la upload semula... huhu


5 comments:

Yan said...

hepi belated bday yer... be good tau

kakyong said...

hepi belted besday ryan.. semoga semakin aktif, ceria & bijak..

precious innocent said...

yan & kakyong: thanx..

Aleyn said...

Happy Belated Birthday Ryan!!!

precious innocent said...

thanx aleyn :)