-LATEST NEWS-

me dah tumbuh gigi!!!!!!!!!!!!!!!!!! he he...
:pompom:
gini citenya...

last nite mama as usual suka tipu me dgn buh jari mama dlm mulut me... sbb me kan suka gigit semua brg, so mama ckp, baik gigit je jari mama... then suddenly mama ckp mama ada rasa mcm tajam2 je... mama jerit la kat ayah, ckp yg me dah ada gigi... mama suruh ayah rasa, ayah pun ckp ada rasa tajam2... he he...

locationnya, gigi bwh belah kanan ye...

mama budget, gigi nie baru je naik sbb siang tu mama pun ada jugak sua jari dlm mulut me, tp xde rasa ape2 pun...

but.... sorry guys... ain't gonna let u c it just yet.... mayb dlm 2 3 hari lg baru me allow mama utk snap gigi me yg super duper cute tu... (ha ha.. perasan!!!)



anyway, i leave u guys with this ya....



oh ya... me pun dah boleh bdiri dah... paling lama 30sec... hu hu...

xtract comments

haha. rambut ryan dah panjang. hafiy pon dah panjang & busuk kene peluh! nk kene cantasss ni.

hafiy pon baru tumbuih gigi arini! ready la mama!!!!!!!!!!!!!!!!


Comment By MamaRyan
yap!!! rambut ryan more to masam, nak2 lepas dia ligat main...

he he... ready la kita sama2 menakis serangan 'gigitan manja' itew!!!



Gravatar wah....ryan kamu makin macho ler aunty tgk....ape rahsia........meh la syer ngan aunty......kekeke


Comment By BabyRyan
macho??? he he...

rahsianya???? minum shushu mama byk2 kot.....



Gravatar emma aku nie mmg jatuh dgn si ryan nie lahhh makin besar nie handsome and comei lak!!! mata tue aku pengsan hehehe....wahh abiz lahh emma lepas nie semua benda dia nak masok mulut and gigit2 nampak nyer u kena belikan teething toys tue hehehe...

Comment By MamaRyan
he he... sabo ct sabo... i tau baby i cute, sbb mama dia pun cute.. wakaka

teether tu mmg ada, tp dia x brp sgt dgn menatang tu... remote tv/astro jugak g dia nak.. tp bukan yg dia punya, yg elok jugak yg dia nak. mentang2 la yg dia punya tu dah rosak....