-HAPPY 6MO LIL RYMI-


hari ni 111010, which means Rymi dah 6 month old.. & sepatutnya Mama kene introduce solid food untuk Rymi, macam yang Ryan alami dulu. tapi being ignorant pemalas tahap gaban, Mama saje je buat tak nampak date ni...

Ryan dulu, Nendanya yg excited nak introduce bubur nasi untuk Ryan.& dia yang siapkan bubur Ryan... everyday pulak tu... Thanks Nenda sebab preparekan bubur untuk Ryan dulu...

hmm... i guess Mama kene start browse balik la makanan yang sesuai sebagai pengenalan untuk Rymi, sebab kalau tak salah, seeloknya introduce buah or sayur dulu, baru bubur nasi.. ada baca pasal benda ni somewhere, tapi tak ingat....

Rymi oo Rymi, bila la phase meleleh ayaq lioq nak habis ni? 
habis keguguran rambut Mama...

dah 6MO dah hero Mama Ayah.. esok2, dah boleh merangkak... nanti2, dah boleh berjalan... sayang ooo sayang.. boleh x kecik macam ni forever??? tak puas rasanya bermanja dengan Rymi....



3 comments:

m@y said...

eh dh lain plak muka dlm gambar ni..dh makin mcm muka ryan..comel!!

CuppyCakeMommy said...

comelll nya..rindu lah nak berbaby ni..hehe

precious innocent said...

may: dia belum ada muka trademark lg kot.. sbb kecik lg.. hehe...

cuppy cake mommy: sabar.. sabar... itu perasaan biasa bila anak yg dok ada makin mbesar... rindu nak ada movement dlm perut.. hehe